Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler 23. Bölüm Yeni Fragmanı Geldi! Merve, Oya'yı Öğrenip Cinayete...

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler 23. Bölüm Yeni Fragmanı Geldi! Merve, Oya’yı Öğrenip Cinayete mi Hazırlanıyor?

Ufak Tefek Cinayetler 23. bölüm yeni fragmanıyla, yeni bölümde yine izleyicileri şok edecek bir olayla karşı karşıya bırakıyor. Dizi filmin ilerleyen her bölümünde, Sarmaşık’ın daha da zehirli bir yer haline geldiğine tanık oluyoruz.

Geçtiğimiz bölümde; yaşanan tartışmadaki kaza sonucu, Tunç Hoca’yı ölüme terk eden Pelin ve Merve’nin sırrı, yeni bölümde ortaya çıkacak mı? Merak edilirken; Merve’nin kirli iş birliğine hizmetçisi Raşel’i de alet ettiği, yeni bölüm ön izlemesinde gözler önüne serildi. Bu arada Merve, Pelin’e ise çok büyük bir tuzak kurmuş oldu.

Yayınlanan yeni fragmanlarda, boşanma arifesinde olan Aksak ailesinden Merve, tabi yine boş durmamış ve aldatıldığı ihtimali üzerine, Serhan’ın otel odasına kimlerin geldiğini takibe almıştır.

Ufak Tefek Cinayetler’in cumartesi günü yayınlanan yeni fragmanından ise 23. Bölümde; Tunç Hoca’nın başına gelen kazayı Pelin, Taylan’a itiraf edecek gibi görünürken, Serhan ve Merve’nin boşanamadığı ortaya çıkıyor. Acaba Merve, boşanmamak için nasıl bir plan yaptı? Merak edilirken, Mehmet ise Burcu’ya ondan ayrılmak istediğini söylüyor.

Aldatıldığından, artık iyice emin olan Merve, sinir krizi geçirirken; yeni bir tuzak daha kurma planına çoktan koyulmuştur bile… Tunç Hoca’nın cinayetinden, acaba Oya ve Arzu’nun da mı haberi oldu? Merak edilirken; acaba, Merve kurduğu şeytani plan sonrası, Serhan ile Oya’nın ilişkisini öğreniyor mu? Acaba kapıdan içeri giren gerçekten Oya’mı? Merve ise elindeki suç aletiyle, cinayet girişimi için gözdağı mı veriyor? Bakalım izleyip göreceğiz… Ufak Tefek Cinayetler 23. Bölümüyle, 3 Nisan akşamı yine izleyicileri ekranlara kilitleyecek gibi görünüyor…İşte yeni fragman…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler