Ana SayfaÜnlülerOktay Kaynarca: "Zeka Başarıyı Getirir Ve Başarı Çok Seksi Bir Şeydir"

İlgili Postlar

Oktay Kaynarca: “Zeka Başarıyı Getirir Ve Başarı Çok Seksi Bir Şeydir”

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile son sezonların dikkat çeken oyuncularından birisi olan Oktay Kaynarca, hayatı ile ilgili merak edilenleri anlattı. Oyuncu özellikle aşk konusunda yaptığı açıklamalarıyla dikkat çekerken “Zeka başarıyı getirir ve başarı çok seksi bir şeydir” sözleriyle konuşulmaya başlandı.

“Kız Çocuğu Gördüğümde Gözlerim Dolar”

Kız çocuklarına yönelik özel bir durumunun olduğunu söyleyen Oktay Kaynarca, “Bir kız çocuğu gördüğümde gözlerim dolar” dedi. Kız çocuklarının iyi bir şekilde yetiştirilmesi gerektiğine değinen oyuncu, erkeklerin bu konuda daha avantajlı olduğunu fakat kadınların yapı gereği daha fazla şefkate ve korunmaya ihtiyacı olduğunu ifade etti.

“Erkekler Olgunlaşmaz”

Kadınlar ve erkeklerin olgunlaşması noktasındaki soruları da yanıtlayan Oktay Kaynarca, kadınların çok daha erken olgunlaştığını söyledi. Erkeklerin hiçbir zaman olgunlaşmadığını söyleyerek bu konuda iddialı bir çıkış yapan usta oyuncu, aynı zamanda bu konuda yeni bir tartışmanın da başlamasını sağladı.

“Güzel Kadın Mı, Akıllı Kadın Mı?”

Röportajın en çok dikkat çeken bölümlerinden birisi ise güzel kadın mı akıllı kadın mı sorusu oldu. Bu soru karşısında iddialı bir açıklama yaptı. Güzelliğin çok uzun süreli bir etki yaratmayacağını söyleyen Oktay Kaynarca, zekanın uzun mesafede daha etkili olduğunu belirterek, “Zeka başarıyı getirir ve başarı da çok seksi bir şeydir.” dedi. Oyuncu bu sözleriyle güzellikten ziyade zekaya önem verdiğini de göstermiş oldu.

Oktay Kaynarca kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler