Ana SayfaÜnlülerHande Yener'e büyük şok... Sahnede yuhalandı!

İlgili Postlar

Hande Yener’e büyük şok… Sahnede yuhalandı!

Geçtiğimiz hafta Seren Serengil ile çıplak fotoğraf krizi yaşaması haberleri ile gündem olan ünlü şarkıcı Hande Yener, sahnede büyük bir şok yaşadı. Yener, kendisini dinlemeye gelen konukları tarafından yuhalandı. İşin gerçeği, sonradan ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Seren Serengil’in üstsüz fotoğrafını paylaşmış, olanlar olmuştu

Hande Yener, geçtiğimiz hafta sosyal medyada Seren Serengil’in üstsüz bir fotoğrafını paylaşmıştı. Bu fotoğrafın ardından Serengil ve Yener arasında büyük bir polemik yaşanmıştı.

Hande Yener sahnede yuhalandı

Hande Yener, yılbaşında sahnedeydi. Kendisini dinlemeye gelen konuklarına unutulmaz bir yılbaşı yaşatmak için özel bir repertuvar hazırlayan Yener, konukların yuhalamaya başlaması ile neye uğradığını şaşırdı.

Olayın nedeni başkaymış

Bir süre ne olduğunu anlayamadan şok yaşayan Hande Yener, konukları ile sohbet etmeye başlayınca olayın gerçek nedeni de gün yüzüne çıkmış oldu. Meğerse, Hande Yener’in sahne aldığı mekanın karşılayabileceği kişi kapasitesinin üzerinde kişi alması ortalığı karıştırmış. Rahat edemeyen konuklar, bir anda yuhalamaya başlamış. Hande Yener, bu anlarda neye uğradığını şaşırdı. Kısa süreli şoku üzerinden atınca sorunu çözdü.

Sahneden inip konuklarının arasına karıştı

Hande Yener, bu konudan haberi olmadığının altını çizerek kendi adına özür diledi. Ünlü şarkıcı, sıkıntı yaşayan konuklarını motive edebilmek adına sahneden inerek yanlarına gitti ve isteyenler ile selfie çekildi. Hande Yener hayranları, ünlü şarkıcının bu davranışı ile çok mutlu oldu.

Hande Yener kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler