Ana SayfaÜnlülerNeslihan Atagül’ün Saçlarının Sırrı Ne?

İlgili Postlar

Neslihan Atagül’ün Saçlarının Sırrı Ne?

Neslihan Atagül oyunculuğu ile pek çok projenin başrollerinden birisi olurken, güzelliğiyle de sponsorluk reklamlarında yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz dönemlerde Pantene ile yeni bir anlaşma yapan ve markanın yeni yüzü olan Neslihan Atagül, Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’ne damga vuran isimlerden birisi olmuştu.

Verdiği son röportajda hayatı ve özel yaşamıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Ödül gecesi için çok büyük bir heyecan duyduğunu söyleyen oyuncu, Pantene olarak ev sahibi olmalarının da kendileri için sorumluluğu çok arttırdığını ve sorunsuz bir şekilde gecenin tamamlanmasından dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Ödül töreni için özel bir şekilde hazırlık yapan oyuncu, markanın özel ürünleriyle saçlarına bakım yaptığını ve geceye özel olarak da bir bakım programı uyguladığını belirtti.

“10 Kilo Elbise Giydim”

Gecede Hakan Yıldırım tarafından tasarlanan bir kıyafet tercih eden Neslihan Atagül, 10 kilo ağırlığındaki kıyafeti ile gecede göz doldurdu.

3 haftalık bir çalışma sonucu ortaya çıkan kıyafet tamamen Swarovski taşlarla kaplı.

Saçlarının Sırrı Ne?

Röportajda özellikle kendisini seven kadınların da en çok merak ettiği bir soru sorulan Neslihan Atagül, saçlarının sırrını paylaştı. Saçlarının parlak ve güzel görünmesinin bakıma bağlı olduğun söyleyen oyuncu, bol bol su içtiğini söyledi. Genlerin de bu konuda etkili olabileceğini söyleyen sevilen oyuncu, marka yüzü olduğu firmanın saç bakım ürünlerinin de saçlarının güzel görünmesinde oldukça etkili olduğunu belirtti.

Neslihan Atagül kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler