Ana SayfaÜnlülerAslı Enver 10 Yıl Sonrası İçin Konuştu

İlgili Postlar

Aslı Enver 10 Yıl Sonrası İçin Konuştu

Son dönemlerde yıldızı parlayan ünlü isim Aslı Enver, geleceği ile ilgili açıklamalar yaptı.

Ekranların sevilen dizilerinden birisi olan İstanbullu Gelin’in başrollerinde yer alan ve iki sezondan beri yüksek izlenme oranlarına ulaşan Aslı Enver, son olarak bir film projesinde yer aldı. Öteki Taraf adı verilen bir film projesinde de yer alarak dikkat çeken Aslı Enver¸ özel bir derginin kapağını süsledi. Yapılan röportajda özel yaşamı ve oyunculuğu ile ilgili açıklamalarda bulunan ünlü isim, 10 yıl sonrasında kendini nerede gördüğüne dair soruya da samimi yanıtlar verdi.

Öteki Taraf Sevilecek

Öteki Taraf adlı dizide yeniden Özcan Deniz ile birlikte başrol paylaşan Aslı Enver, dizideki partneri ile sinema filminde de yer aldı. İkiliye filmde eşlik eden bir diğer oyuncu ise Meryem Uzerli oldu. Ekranların sevilen oyuncularından olan Meryem Uzerli ile birlikte film için önemli bir üçlü yaratılırken Aslı Enver filmi “Öteki Taraf, Türkiye’de yapmaya alışkın olduğumuz bir tür değil. Hatta yanlış bilmiyorsam ilk defa gerilim türü deneniyor Türkiye’de. Filmin türünü çok seviyorum. Oynaması çok zevkli oldu. Aslında bir risk alındı.” Şeklinde değerlendirdi. Film için en çok beklenti ve merak yaratan durum ise filmin gerilim türünde olmasıydı. Açıklamalarında film için çok fazla detay vermeyen oyuncu, film için beklentilerin yüksek olduğunu vurguladı.

Aslı Enver 10 Yıl Sonra Kendini Nerede Görüyor?

Röportajda 10 yıl sonrası için kendini nerede görüyorsun şeklinde bir soru alan Aslı Enver¸ bu konuda da net açıklamalar yaptı. Motivasyonunun çok iyi olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, 10 sonra sonrasında da fena bir yerde olmayacağını ve iyi yerlere gelmeyi hedeflediğini söyledi. Ünlü oyuncunun bu açıklamaları oldukça dikkat çekerken, röportajın tamamının derginin yeni sayısında yer alacağı ifade edildi.

Aslı Enver kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler