Ana SayfaDedikoduKenan İmirzalıoğlu’ nun Alacağı Ücret Tartışması

İlgili Postlar

Kenan İmirzalıoğlu’ nun Alacağı Ücret Tartışması

Kenan   İmirzalıoğlu’ nun Alacağı Ücret Tartışması

Kenan İmirzalıoğlu’ nun Fatih dizisinden alacağı ücret belli oldu

Kenan İmirzalıoğlu’ nun, başrolde yer alacağı yeni dizisi ‘Fatih’ten bölüm başına 350 bin TL alacağı, ayda 1 milyon 400 bin TL kazanacağı iddia edildi.

Daha önce bölüm başına 120 bin olmak üzere ayda 480 bin lira kazanacağı belirtilen İmirzalıoğlu’ nun ücretinin çok daha yüksek olduğu öne sürüldü. Milliyet’in haberine göre 43 yaşındaki oyuncu, haftada 350 bin, ayda 1 milyon 400 bin TL alarak servetine servet katacak.

Kenan İmirzalıoğlu, Mustafa ve Yıldız İmirzalıoğlu çiftinin en küçük çocukları olarak, 18 Haziran 1974 tarihinde, Ankara’ya  bağlı olan Bala’da Üçem Köyü’ nde dünyaya geldi. Derviş ve Yasemin adında kardeşleri vardır. İlköğretimini Bala’da tamamladıktan sonra orta öğretimini tamamlamak için Ankara’ya teyzesinin yanına taşındı. Orta ve lise öğrenimini Ankara’da yaptı.

1995 yılında Türkiye’ nin En İyi Modeli seçildi. Türkiye birincisi olarak katıldığı Best Model of the World yarışmasını da kazanan İmirzalıoğlu, bu yarışmayı kazanan ilk Türk erkeği oldu. Daha sonra birçok dizi ve sinema filminde oynayan ünlü oyuncu Alacakaranlık’ ı 2005-2007 yılları arasında Selin Demiratar ile beraber başrollerini paylaştığı Acı Hayat ve 2009 yılından itibaren yayınlanmakta olan Ezel adlı diziler izledi.

 

Televizyon ve sinema ekranlarıyla tanışması ise, ünlü yönetmen Osman Sınav’ ın sayesinde gerçekleşti. Sınav’ ın desteğiyle takıldığı Deli Yürek dizisinin seçmelerinde başarılı oldu ve 1999-2002 yılları arasında yayın hayatını sürdüren dizide, Yusuf Miroğlu karakterini canlandırdı.

 

Cansu Dere ile beraber başrolünü paylaştığı ve de usta yönetmen Uluç Bayraktar tarafından yönetilen dizi, Türk televizyonlarının en çok izlenen aksiyon ve drama dizilerinden birisi oldu. 2007 yılında vizyona giren Kabadayı’da efsanevi oyuncu Şener Şen ile beraber çalışma fırsatını yakalayan İmirzalıoğlu, bu filmde canlandırdığı uyuşturucu bağımlısı mafya babası Devran rolüyle sevenlerinin gönlünde taht kurmayı başardı.

Kenan İmirzalıoğlu, Aralık 2014’den beriSinem Kobal ile birliktedir. 29 Mayıs 2016 tarihinde Cunda Adası’nda evlendiler.

İmirzalıoğlu’ nun geçen yıl mayıs ayında evlendiği oyuncu eşi Sinem Kobal da başrolünü Birkan Sokullu ile paylaşacağı Show TV’de ekrana gelecek olan ‘Gecenin Ötesi’ isimli dizide oynayacak.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler