Ana SayfaDedikoduGeçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (17.09.17)

İlgili Postlar

Geçen Hafta En Çok İlgi Çeken Haberler (17.09.17)

Magazin gündemini sizler için değerlendirmeye son dakika gelişmelerini takip etmeye devam ediyoruz. Magazinhaberleri.com ekibi olarak En Çok İlgi Çeken Haberler ile gündemdeki başlıkları sizler için derledik. Gündeme bomba gibi düşen haberlerin sizler için biz özetini oluşturduk.

Bakalım hangi ünlü hangi haberi ile bu hafta gündemde kalmış işte En Çok İlgi Çeken Haberler

Seda Sayan, canlı yayında Uğur Arslan’ı fena azarladı!

Canlı yayın sırasında eniştesinin kaybolduğunu açıklayan Seda Sayan, “Lavaboya baktınız mı?” diyen partneri Uğur Arslan’a çok kızdı, fena halde azarladı. Uğur Arslan, Sayan’ın azarından sonra ne yapacağını şaşırdı. Detaylar haberimizde

Bu Seferde Üçüncü Sayfa Çukuruna Düştük!

Her kanalda karşılaştığımız izdivaç programı bir süre sonra gelen şikayetler tarafından değerlendirilerek kaldırılması uygun görülmüştü. İzdivaç programlarının bitmesinin ardından sunucuların yeni ekmek kapısı, üçüncü sayfaya konu olan haberleri çözmek oldu. Hemen hemen her kanalda cinayet,barıştırma ve olay çözme içeriklerinin bulunması seyirciye “bu seferde üçüncü sayfa çukuruna düştük” dedirttirdi.

Murat Başoğlu Eşi Hande Bermek ile Hem Boşandı Hem Şakalaştı!

Murat Başoğlu eşi Hande Bermek ile bugün Kuşadası Adliyesinde tek celsede boşandı. Başoğlu ve eşi Bermek mal paylaşımı için protokol imzalayarak anlaşmalı bir şekilde boşandı. Adliye çıkışında boşanan çiftin rahat tavırları ve şakalaşmaları ise gözlerden kaçmadı.

Mehmet Ali Erbil asistan kızı taciz etti, Türk Malı dizisinden kovuldu!

Türk Malı dizisinde rol alan Mehmet Ali Erbil’in, bir asistan kızı mesajla taciz ettiği ve bu nedenle dizideki rolünden kovulduğu iddia edildi. Mehmet Ali Erbil’in yerine Hamdi Alkan gelecekmiş.

Nihat Doğan yine konuştu: Birkan’ın fuhuş operasyonundan sonra sıra gelin adaylarında

Bir magazin programında yorumculuk yapan Nihat Doğan, damat adayı Birkan’ın fuhuş operasyonu ile göz altına alınması konusunda konuşurken, gelin adaylarına değinerek “Sözüm ona o ahlaklı, namuslu kızlarımız yakalanırsa şaşırmayın.” dedi.

Seda Sayan, yeni sevgilisi ile ilk kez poz verdi!

Erkan Çelik’le ayrılığının ardından altı ay yalnız kalan Seda Sayan, yeni aşkını buldu. Sayan, yeni sevgilisi Murat Karabova ile birlikte bir düğüne katıldı ve ilk kez yan yana poz verdi.

Ve Büyük Skandal da Beklenen Son

Bodrum’ da yat ile açılmış ve basın mensupları tarafından öz yeğeniyle ilişki yaşadığı fotğraflarla ortaya çıkan Murat Başoğlu ile 14 yıllık eşi Hande Bermek anlaşmalı olarak boşanıyor. Dava ise bu hafta görülecek. Ünlü sunucu Murat Başoğlu’nun öz yeğeniyle ilişki yaşadığının ortaya çıkmasının ardından beklenen oldu. Murat Başoğlu ile 14 yıllık eşi Hande Bermek, anlaşmalı olarak boşanıyor. Dava ise bu hafta Kuşadası’nda görülecek.

Seren Serengil’ in Yeni Aşkı

Özay Bakır kimdir nereli kaç yaşında? Seren Serengil’ in yeni sevgilisi Özay Bakır magazin gündemine bomba gibi düştü. Peki Seren Serengil’ in sevgilisi Özay Bakır ne iş yapıyor? Özay Bakır ve Seren Serengil ile ilgili tüm bilgiler haberimizde.

Vatan Şaşmaz, oğlunun adını ölmeden önce koymuş! 

Eski sevgili cinayetine kurban giden ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz’ın, ölmeden önce oğlunun ismini koyduğu öğrenildi. Bebeğinin cinsiyetini ölmeden bir gün önce öğrenen Şaşmaz, adını da koymuş. Vatan Şaşmaz’ın henüz dünyaya gelmemiş bebeğinin cinsiyeti, ismi…

Buzlar eriyor! Esra Erol’un eşinden Zuhal Topal’a destek

Ali Özbir, damat adayının fuhuş operasyonu ile gözaltına alınması ile sıkıntılı günler yaşayan Zuhal Topal’a destek oldu. Topal’ın konu hakkındaki açıklamasını kendi sosyal medya hesabından paylaşan Özbir, altına “Katıldım” diye not düştü. Ali Özbir’in bu davranışı, aralarındaki buzlar eriyor şeklinde yorumlandı. Detaylar haberimizde…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler