Ana SayfaÜnlülerBuzlar eriyor! Esra Erol'un eşinden Zuhal Topal'a destek

İlgili Postlar

Buzlar eriyor! Esra Erol’un eşinden Zuhal Topal’a destek

Ali Özbir, damat adayının fuhuş operasyonu ile gözaltına alınması ile sıkıntılı günler yaşayan Zuhal Topal’a destek oldu. Topal’ın konu hakkındaki açıklamasını kendi sosyal medya hesabından paylaşan Özbir, altına “Katıldım” diye not düştü. Ali Özbir’in bu davranışı, aralarındaki buzlar eriyor şeklinde yorumlandı. Detaylar haberimizde…

[irp]

Ali Özbir’den Zuhal Topal’a destek

İzdivaç programı zamanında adeta düşmen olan Zuhal Topal, Esra Erol ve eşi Ali Özbir’in aralarındaki buzlar erimeye başlamış gibi görünüyor. Nitekim, Esra Erol’un eşi Ali Özbir, fuhuş skandalı nedeni ile sıkıntılı günler geçiren Zuhal Topal’a sosyal medyadan destek verdi.

[irp]

Zuhal Topal’ın damat adayı Birkan fuhuş operasyonunda gözaltına alınmıştı

Geçtiğimiz sezon sunduğu izdivaç programında kendine eş arayan damat adayı Birkan, geçtiğimiz günlerde fuhuş operasyonu ile gözaltına alındı. Konu hakkında yapılan haberlerde Zuhal Topal’ın eski damat adayı olasından dolayı onun ismi de geçti. Zuhal Topal da sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı ve konunun muhatabının kendisi değil yapım şirketi olduğunu ifade etti. Topal, yapım şirketleri ve sahiplerine kişilik haklarına zarar verdikleri gerekçesi ile dava açtığını da belirtti.

[irp]

Zuhal Topal’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama:

Son zamanlarda internet sitelerinde geçtiğimiz sezonlarda sunuculuğunu yaptığım, şu anda yayında olmayan ‘ Zuhal Topal’la ‘ programının locasında yer alan isimlerle ilgili pek çok haber yayınlanmaya başlandı. Daha önceden de altını çizerek belirttiğim gibi ‘ Zuhal Topal’la’ programının yapımcı ben, benim eşim ya da ailemden biri değildir. Programın yapımcısı Artı Film ve Soho Film’dir. Dolayısıyla muhattap yapımcılardır ve çıkan bu haberlerin muhatabı da onlardır. Söz konusu yapım şirketleri ile sahiplerine kişilik haklarıma verdikleri zararlardan dolayı avukatım aracılığıyla açtığım davalar devam etmektedir.
Şahsımla ilgili olmadığı müddetçe programla ilgili olan ve muhatabı yapım şirketi olan haberlerin benim ismimle yan yana getirilmemesini önemle rica ederim.

[irp]

Aralarındaki buzlar eriyor mu?

Esra Erol’un eşi Ali Özbir, Zuhal Topal’ın bu açıklamasını kendi sosyal medya hesabından paylaşarak “Katıldım” notunu düştü. Ali Özbir’in bu hareketi, “Aralarındaki buzlar eriyor” şeklinde yorumlar yapılmasına neden oldu.

Zuhal Topal kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler