Ana SayfaDedikoduAnne Şevval Sam’ dan Son Nokta

İlgili Postlar

Anne Şevval Sam’ dan Son Nokta

Anne Şevval Sam’ dan Son Nokta

Şevval Sam oğlu Tarık Emir Tekin’ in oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşadığı iddiaları hakkında konuşulanlara açıklık getirdi.

Şevval Sam ve oğlu Tarık Emir Tekin, önceki akşam Arnavutköy Curtis’ deydi. İkili, Tekin’in Dilan Çiçek Deniz ile görüntülenmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Şevval Sam, 11 Kasım 1973 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Annesi Şarkıcı Leman Sam, babası Selim Sam’dır. Şehnaz Sam adında kendinden 2 yaş büyük ablası vardır. 1993 – 1998 yılları arasında televizyon ekranlarında oynayan “Süper Baba” adlı dizideki rolüyle büyük beğeni topladı. Şevval Sam 2006 yılında yayınladığı “Sek” adlı stüdyo albümüyle müzik kariyerine adım attı. 2007 yılında “İstanbul’s Secrets” adlı 2. Albümünü çıkardı. 2008 yılında “Karadeniz” adlı 3. stüdyo albümünü çıkardı.

Şevval Sam albümünde 16 Karadeniz türküsünü baştan yorumladı. Sade yaşamıyla dikkat çeken Şevval Sam, işi dışında kamera karşısında yer almaktan hoşlanmamaktadır. Ancak basında çıkan bazı haberlere açıklık getirmek zorunda kalan ünlü oyuncu ve şarkıcı son olarak oğlu ile ilgili çıkan haberler için açıklamalarda bulundu.

Oğul  Tekin aralarında bir şey olmayacağını ifade ederek “Çocukluğumuz birlikte geçti” derken, Sam da oğlunu doğrulayarak, “Tarık oğlum, Dilan kızım olur” diye konuştu. 43 yaşındaki  Sam, daha önce rol aldığı Bodrum Masalı setinde oğlu Tekin ve Deniz’le çekilen fotoğrafını, “Çocuklarım” notuyla sosyal medyada paylaşmıştı.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Dilan Çiçek Deniz, ve Şevval Sam’ın oğlu Tarık Emir Tekin, Cihangir’de görüntülenmişti.

ABD’de oyunculuk eğitimi alan Deniz, “Biz sevgili değiliz kankayız” açıklamasını yapmıştı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler