Ana SayfaDedikoduMurat Başoğlu Eşi Hande Bermek ile Hem Boşandı Hem Şakalaştı!

İlgili Postlar

Murat Başoğlu Eşi Hande Bermek ile Hem Boşandı Hem Şakalaştı!

Murat Başoğlu eşi Hande Bermek ile bugün Kuşadası Adliyesinde tek celsede boşandı. Başoğlu ve eşi Bermek mal paylaşımı için protokol imzalayarak anlaşmalı bir şekilde boşandı. Adliye çıkışında boşanan çiftin rahat tavırları ve şakalaşmaları ise gözlerden kaçmadı.

Ünlü sunucu Murat Başoğlu’nun öz yeğeni ile ilişki yaşadığı iddiaları nedeniyle ’hayasızca hareketlerde bulunmak’ suçundan Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılmıştı. Murat Başoğlu eşi Hande Bermek Başoğlu ile 14 yıllık evliliğine son vermek için bu kez de Kuşadası Adliyesinde görüntülendi.

15 Dakikada Boşandılar!

Hürriyet gazetesinden aldığımız habere göre Murat Başoğlu ve eşi Hande Bermek bugün Kuşadası Adliyesine aynı araçla geldi. Çifte, avukatlarının eşlik ettiği bildirildi. Kuşadası 1’inci Asliye Hukuk Mahkemesi’nde saat 14.00’te hakim karşısına çıkan çift, 15 dakika süren duruşmayla, protokol imzaladıktan sonra tek celsede boşandı.

Mahkeme Çıkışında Boşanan Çiftin Şakalaşmaları Dikkat Çekti!

Başoğlu, boşandığı eşi Hande Bermek ile mahkemeden birlikte ayrıldı. Mahkeme çıkışında, boşanan çiftin hem şakalaşmaları hem de rahat tavırları görenleri hayrete düşürdü.

Murat Başoğlu Tanınmamak için Sakal Bırakmış ve Şapka Takmış!

Bugün öğlen saatlerinde eşiyle boşanan Murat Başoğlu’nun, Aydın Kuşadası Adliyesinden çıkarken kameralar tarafından görüntülenmemek için yüzünü saklamaya çalıştığı bildirildi. Başoğlu’nun; şapkalı ve ağarmış sakallarıyla, epeyce zayıflamış haliyle, neredeyse zor tanındığı ifade edildi. Boşanan çift; adliye önündeki basın mensuplarının sorularını cevaplamadan birlikte taksiye binerek uzaklaştı.

Başoğlu; Eski Eşine Villa, Ev, Lüks Otomobil Bıraktı!

Murat Başoğlu; mal paylaşımı için eşiyle yaptıkları protokolle, tapusu kendisine ait olan Beykoz’daki evini, Bodrum’daki villasını ve lüks otomobilini boşandığı eşine bıraktı.

[irp]Murat Başoğlu kimdir?

Çocuğun Velayeti Annesinde

Başoğlu çiftinin boşanması sonucunda, çocukları C.B.B’nin velayeti annesine bırakıldı. Mahkeme sonucunda çocuğun, Murat Başoğlu’nda; hafta sonu 24 saat, sömestr tatilinde 1 hafta ve yaz tatilinde 1 ay kendisiyle kalabileceğine karar verildi. Başoğlu; çocuğunun eğitim masrafları için her yıl uygulanan TEFE/TÜFE oranlarına bağlı olarak artması koşuluyla, aylık 10 bin lira nafaka ödeyecek.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler