Ana SayfaDedikoduRihanna’ dan Şok Cevap

İlgili Postlar

Rihanna’ dan Şok Cevap

Rihanna’ dan şok cevap

“Bekaretimi Yitirdiğim Anın 10 Dakika Öncesi dönmek”

Tüm dünyanın gözlerinin  üzerinde olduğu, yaptığı her hareket ile olay olan  Ünlü şarkıcı Rihanna’ dan beklenmedik bir soruya hiç umulmadık bir yanıt geldi.

Magazin dergileri arasında önemli bir yere sahip Elle dergisinin Ekim sayısı için objektif karşısına geçen Rihanna, aynı zamanda dergi için bir de röportaj yaptı. 29 yaşındaki şarkıcı, aralarında Tyra Banks, Eminem, Pharrell Williams’ ın da bulunduğu ünlülerin kendisine yönelttiği soruları yanıtladı.

Genç şarkıcı uzun süredir almış olduğu kilolar ve şu sıralar birlikte olduğu arap şeyhi ile adından sıkça söz ettiriyor. Ünlü şarkıcı Rihanna, ne almış olduğu kilolara yapılan eleştiriler ne de yaşamış olduğu birlikteliğe yapılan eleştirilere kulak asıyor. Süper popçu ünlü şarkıcı Rihanna yaşamış olduğu hayatın tadını çıkarırken, Elle dergisinin bu ay ki sayısına vermiş olduğu röportaj ile de gündeme oturmayı başarmış ve röportaj sırasında ünlü sihirbazın sormuş olduğu soruya da beklenmedik bir cevap vererek yine dikkatleri üzerine çekmiş.  Röportaj sırasında en ilginç soru da ünlü sihirbaz David Copperfield’ dan geldi.

 

Ünlü sihirbaz David Copperfield’ ın “Eğer şu anda dünya üzerinden yok olup geçmişteki bir zamana yeniden gidebilme şansın olsaydı nereye giderdin” sorusuna beklenmedik bir cevap verdi.

Rihanna, zamanda yolculuk mümkün olsaydı bekaretini kaybettiği anların 10 dakika öncesine dönebilmek istediğini belirtti.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler