Ana SayfaDizilerBu Seferde Üçüncü Sayfa Çukuruna Düştük!

İlgili Postlar

Bu Seferde Üçüncü Sayfa Çukuruna Düştük!

İzdivaç Programlarındaki Reyting Savaşları, Şimdi Cinayet Çözme Yarışına Döndü

Her kanalda karşılaştığımız izdivaç programı bir süre sonra gelen şikayetler tarafından değerlendirilerek kaldırılması uygun görülmüştü. İzdivaç programlarının bitmesinin ardından sunucuların yeni ekmek kapısı, üçüncü sayfaya konu olan haberleri çözmek oldu. Hemen hemen her kanalda cinayet,barıştırma ve olay çözme içeriklerinin bulunması seyirciye “bu seferde üçüncü sayfa çukuruna düştük” dedirttirdi.

Her Kanalda Bir Cinayet

RTÜK’ün müdahale etmesinin ardından izdivaç programları biterek bir dönem kapandı. Şimdi de, Esra Erol, Seda Sayan, Müge Anlı, Serap Paköz ve daha pek çok sunucu, üçüncü sayfaya konu olan haberleri çözmeye başladı.

TV8’de Serap Paköz’ün sunduğu Gerçeğin Peşinde programı 11 yıl boyunca çözülemeyen cinayeti çözerek büyük bir televizyonculuk başarısına imza attı. Bu gelişmenin ardından uzun yıllardır ATV’de ‘Tatlı Sert’ programını sunan Müge Anlı’da yıllarca çözülemeyen cinayeti 3 saatte çözerek Serap Paköz’e “Bir numara benim” mesajı verdi.

Bundan önce izdivaç programlarının karşılıkla atışmalarını, kavgalarına şahit olurken içerik değiştirmek zorunda olan sunucuların bu sefer de cinayet çözme yarışına girdikleri ortada.

Seda Sayan “Bende Varım” Mesajı Verdi

Müge Anlı ve Serap Paköz bunları yaparken, Seda Sayan boş durmadı. İzdivaç programından içerik değişen ünlüler arasında yer alan Seda Sayan  Amerika’daki kasırgada kaybolan Ahu Tuğba’nın kızını bularak “yarışın içinde ben de varım” dedi. Bu kadar çok kayıbın bulunduğu, bu kadar çok cinayetin çözüldüğü programların sırasıyla televizyonda bulunması ise akıllara reyting oyununu getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler