Ana SayfaDizilerTutsak Dizisi İçin Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Tutsak Dizisi İçin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Kanal D’de yeni sezonda izleyicilere sunulacak olan Tutsak dizisi için geri sayım başladı. Merakla beklenilen dizi, yayınlanan fragmanlarıyla nefes kesti.

Başrollerini Pamir Pekin, Gülper Özdemir ve Caner Şahin’in paylaştığı Tutsak dizisi gizemli konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekmişti. Dün yayınlanan fragmanlarıyla özellikle Gülper Özdemir ve Caner Şahin’in başarılı performansları gözlerden kaçmadı.

[irp]Caner Şahin Kimdir?

 

Tutsak: Yalnızlığın, Güvensizliğin ve Sırların Esaretindeki Bir Hayat Hikayesi

Yönetmenliğini Serhan Şahin’in yaptığı, senaryosunu ise Gürkan Tanyas’ın kaleme aldığı dizi film Tutsak, Elif’in (Gülper Özdemir) gizemli ve dramatik hikayesini anlatıyor. Yapımını 1441 Productions tarafından İrfan Şahin’in üstlendiği dizi film; ailesinin ölümünden sonra amcası tarafından kendisinden 30 yaş büyük bir adamla zorla evlendirilen Elif’in eve hapsedilmiş tutsak hayatını konu alıyor. Masum, gururlu bir genç kız olan Elif, eşi Sadullah’ın (Mustafa Uzunyılmaz) devamlı tehditkar davranışlarına maruz kalır.

 

Gülper Özdemir Kimdir?

Ünlü Gürhan Ailesinin sırlarını bilen Sadullah, aileye devamlı şantaj yaparken bir gün ansızın ortadan kaybolur. Elif’in eşiyle yaşadığı sorunlara tanık olan Gürhan Ailesinin şoförü Bahadır (Caner Şahin), Elif’e yardım eli uzatan tek insandır. Sadullah’ın ansızın kaybolmasıyla tamamen ortada kalan Elif; Bahadır’ın yardımıyla, Gürhan Ailesinin konağında çalışmaya başlar. Gürhan Ailesinin genç veliahtı Kenan (Pamir Pekin), Elif’e karşı ilgi duyacaktır.

Karanlık sırlarla dolu ailenin, fertleri kadar çalışanları da gizemlidir. Bu sırları korumak için her şeyi yapabilecek insanlar arasında; bu kez yalnızlığın ve tutsaklığın esiri olan Elif, ayaklarının üzerinde durmaya çalışacaktır. Aşk, sadakat ve güvensizlik üçgeninde, korkularıyla yüzleşeceği bir yolculuk Elif’i beklemektedir.

Tutsak Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Gizemli, sırlı ve dramatik olayları işleyen dizi film; sıra dışı konusuyla Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Güvensizlik ve yalnızlığın esaretinde olan Elif’in hikayesi, 19 Eylül Salı akşamı saat 20.00’de meraklılarını bekliyor olacak…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler