Ana SayfaDizilerDeli Gönül Dizisi Neden Sona Erdi? Son Bölümünde Neler Oldu?

İlgili Postlar

Deli Gönül Dizisi Neden Sona Erdi? Son Bölümünde Neler Oldu?

Deli Gönül dizisi Fox TV’de yaz sezonuna iddialı bir giriş yapsa da geçen hafta ekranlara veda ederek izleyicilerini üzdü. Dizinin 10. bölümüyle aniden final yapması, takipçilerinde merak uyandırdı.

Başrollerinde Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın yer aldığı dizi film; güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle, yaza iddialı bir adım atmıştı. 25 Film Yapımın üstlendiği dizinin, ani bitişi hakkında Fox TV’den herhangi bir açıklama yapılmasa da izleyici oranında istenilen performansı yakalayamadığı düşünülüyor.

 

Deli Gönül Dizisi Yaz Yağmuru Etkisi Bıraktı!

Deli Gönül dizisi için yaz projesi olarak, ekranlarda 18 Temmuz Salı akşamı yayınlanma kararı alınmıştı. Deli Gönül’ün yayın saatinde ve gününde; Star TV’de “Dolunay”, Show TV’de “Rüya” ve Kanal D’de ise “Adı Efsane” dizilerinin yer alması üzerine; dizi film pazartesi gününe alındı. 17 Temmuz’da ilk bölümü yayınlanan Deli Gönül, yayınlandığı ilk iki hafta ‘Dolunay’ dizisiyle reytinglerde yarıştı ve 2. sırada yer almıştı. Dizi film, sonraki haftalarda beklenilen ilgiyi göremeyince 4 Eylül Pazartesi akşamı 10. bölümüyle ekranlara veda ederek yaz yağmuru etkisi bıraktı!

Deli Gönül Son Bölümüyle Hayal Kırıklığına Uğrattı! 

Kurban Bayramının son günü; final yapan Deli Gönül dizisi, son bölümüyle izleyicileri hayal kırıklığına uğrattı. Çok durgun devam eden final bölümü, son dakikalarında biraz heyecanlı dakikalar yaşatsa da belirsiz bir sonla ekranlara veda etti.

[irp]Deli Gönül Fatmanur Kimdir? (Tuvana Türkay)

Dizinin Son Bölümünde Neler Oldu?

Ahmet’in kıskançlık ve öfke krizleri nedeniyle Fatmanur’a saldırması Kadir’le evi terk etmesine neden olur. Fatmanur’un Kadir’i tercih etmesinden dolayı çılgına dönen Ahmet, Fatmanur’un izini sürmeye başlar. Ahmet’in, terkedildiğini Fatmanur’un babası Hayri’ye anlatmasıyla olaylar daha gerilimli bir hal alır.

Selim; Şafak ve Şule’yi takip ederken aşırı hız nedeniyle kaza geçirir ve hastaneye kaldırılır. Öğrencileri Selim’in haberini alan Kadir ve Fatmanur öğretmen, onu görmek için hastaneye gelir. Türkan ise Kadir ve Fatmanur’u birlikte görmekten huzursuz olmuştur. Selim’in hayatını kaybetmesi, Şafak ve Şule’de vicdan azabına yol açar.

Fatmanur ve Kadir aldıkları karar yüzünden Hayri’yi karşılarına almıştır. Fatmanur, babasının tehditlerine boyun eğmeyerek ona rest çeker. Hayri’nin kibirli ve tehditkar tavırlarından ailesinin diğer fertleri de artık bıkmıştır ve hepsi de Hayri’yi ve evi terk etmeye karar verirler. Bu karar üzerine Hayri, Fatmanur ve Kadir’in birlikteliğine yumuşamış gibi görünse de dürüst davranmaz. Hayri ve ailesi, Kadir ve Fatmanur’u akşam yemeğine davet eder. Ahmet’i de gizli olarak yemeğe davet eden Hayri, Ahmet’in silahlı saldırıda bulunacağını tahmin bile etmemiştir. Kadir ve Fatmanur’u ailesiyle yemekte gören Ahmet, silahla tüm aile fertlerini tehdit ederken son kez silahı Kadir ve Fatmanur’a doğrultur.

Deli Gönül; duyulan silah sesiyle, son bölümünü izleyicilerin yorumuna bırakarak ekranlara veda etti.

Murat Ünalmış Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler