Ana SayfaDedikoduMehmet Ali Erbil asistan kızı taciz etti, Türk Malı dizisinden kovuldu!

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil asistan kızı taciz etti, Türk Malı dizisinden kovuldu!

Türk Malı dizisinde rol alan Mehmet Ali Erbil’in, bir asistan kızı mesajla taciz ettiği ve bu nedenle dizideki rolünden kovulduğu iddia edildi. Mehmet Ali Erbil’in yerine Hamdi Alkan gelecekmiş. İşte detaylar…

[irp]

Mehmet Ali Erbil Türk Malı dizisinden neden kovuldu

Ünlü oyuncu ve şovmen Mehmet Ali Erbil, yıllar sonra geçtiğimiz sezon ekranlara dönen Türk Malı dizisinde rol almaya başlamıştı. Dizide çapkın bir erkeği canlandıran Erbil’in bir asistan kızı taciz ettiği ve diziden kovulduğu, onun yerine Hamdi Alkan’ın getirildiği iddia edildi.

[irp]

Mehmet Ali Erbil asistan kızı taciz etti mi?

Uçankuş’un haberine göre; Mehmet Ali Erbil dizi çekimleri sırasında sette çalışan bir asistan kıza sürekli mesaj atıyormuş. Asistan kız, Erbil’in mesajlarına yanıt vermemiş. Bu duruma çok sinirlenen Mehmet Ali Erbil, dizi yöneticilerine “Bu kızı işten kovun” diye diretmeye başlamış. Yapım şirketi, bunun mümkün olmadığını ifade etmiş. Ardından, Süreç Film yöneticileri Star TV yönetimiyle görüşerek durumu anlatmış ve neticeye kavuşturup Mehmet Ali Erbil’i diziden kovmuş. Mehmet Ali Erbil’in bu iddialara ne yanıt vereceği merakla bekleniyor.

[irp]

Çarkıfelek de yayından kaldırılabilir

Diğer bir iddiaya göre; Mehmet Ali Erbil’in aynı kanalda yayınlanan Çarkıfelek isimli programı da dizi çekimlerinde göre yapan asistan kızı taciz ettiği iddiaları nedeni ile yayından kaldırılabilir. Herkesi şoke eden olayın detayları merak ediliyor.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler