Ana SayfaDedikoduKıvanç Tatlıtuğ Sinem Kobal’ ı Kabul Etmedi

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ Sinem Kobal’ ı Kabul Etmedi

Kıvanç Tatlıtuğ Sinem Kobal’ ı Kabul Etmedi

Yeni dizisi ‘Gecelerin Ötesi’nde Birkan Sokullu ile başrolleri paylaşacak olan Sinem Kobal’ın, rol arkadaşı olmasını istediği Kıvanç Tatlıtuğ tarafından reddedildiği iddia edildi.

Sinem Kobal, yakında Show TV’de ekrana gelecek olan ‘Gecelerin Ötesi’ ile seyirci karşısına çıkacak.

Ünlü ve güzel oyuncu SinemKobal’ ın dizide partner olarak Kıvanç Tatlıtuğ’u istediği, ancak teklifin Tatlıtuğ tarafından reddedildiği öne sürüldü. Dizide bir polisi canlandıracak olan Kobal’ a, ‘Hayat Şarkısı’ nda Kerim karakterini canlandıracak Birkan Sokullu eşlik edecek.

En son Star TV’de ekrana gelen ve Tuba Büyüküstün’le başrolleri paylaştığı ‘Cesur ve Güzel’ dizisinde yer alan Tatlıtuğ’un ise dizilere bir süre ara vereceği öğrenildi.

Sinem Kobal, 14 Ağustos 1987 tarihinde, inşaat mühendisi bir baba ve ev hanımı bir annenin ilk çocuğu olarak, İstanbul’da dünyaya geldi. Henüz okula başlamadan önce bale eğitimi almaya başlayan Kobal, 1991–1999 yılları arasında, sekiz yıl boyunda bale eğitimine devam etti. İstek Vakfı Özel Acıbadem Lisesi’nden 2001 yılında mezun olan Kobal, Dormen Tiyatrosu’nda başlayan oyunculuk kariyeri, henüz 13 yaşındayken kadrosuna katıldığı Dadı adlı diziyle profesyonel bir boyut kazandı.

Genç oyuncunun 2006–2009 yılları arasında rol aldığı Selena adlı dizi, popüleritesini büyük oranda arttırdı. Fantastik bir dizi olan ve ağırlıklı olarak çocuklara hitap eden Selena’da, genç oyuncu, Cansu Demirci ve Gizem Güven ile beraber kamera karşısına geçti.

Sinem Kobal, 2010 senesi yaz ayında Kanal D’de başlayan daha sonra Star TV’de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde Su karakterini canlandırdı.

5 Şubat 2010 tarihinde ise Romantik Komedi filminde “Didem” karakterini oynadı. 14 Şubat 2013 tarihinde ise Romantik Komedi 2 vizyona girdi, bu filmde Kobal aynı rolünü sürdürdü.

Dizi ve filmleri:

2015 Ananlar ve anneleri

2014 Gönül İşleri

2011 Mor Menekşeler

2010 Küçük Sırlar

2006 Selena

2005 Nefes Nefese

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler