Ana SayfaÜnlülerNihat Doğan yine konuştu: Birkan'ın fuhuş operasyonundan sonra sıra gelin adaylarında

İlgili Postlar

Nihat Doğan yine konuştu: Birkan’ın fuhuş operasyonundan sonra sıra gelin adaylarında

Bir magazin programında yorumculuk yapan Nihat Doğan, damat adayı Birkan’ın fuhuş operasyonu ile göz altına alınması konusunda konuşurken, gelin adaylarına değinerek “Sözüm ona o ahlaklı, namuslu kızlarımız yakalanırsa şaşırmayın.” dedi. İşte detaylar…

[irp]

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli magazin programında yorumculuk yapan ünlü türkücü Nihat Doğan, izdivaç programında eş arayan damat adayı Birkan’ın fuhuş operasyonunda gözaltına alınması konusunu ele aldı.

[irp]

Nihat Doğan izdivaca yüklendi

Nihat Doğan, eskiden izdivaç programları hakkında yaptığı eleştirileri hatırlatarak “O zaman söyledim, bugün de söylüyorum. Sözde damat adayları arasında kadın satanlar, jigololuk yapanlar var. Gün gelecek o evlilik programındaki sözüm ona o ahlaklı, namuslu kızlarımız yakalanırsa şaşırmayın. Ben hep doğruları söyledim. Şimdi söylüyorum. Üstüne alınan da alınsın.” diye konuştu.

[irp]

Daha önce de eleştirmişti

Daha önceden de izdivaç programına çıkan gelin ve damat adaylarını eleştiren Nihat Doğan, “Bu programa katılanların yarısı escort” sözleri ile gündeme gelmişti. Damat adayı Birkan’ın fuhuş operasyonu ile gözaltına alınması, “Acaba Nihat Doğan doğru mu söylüyor?” diye düşünülmesine neden oldu.

Nihat Doğan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler