Ana SayfaDedikoduHem Evli Hem Pişkin!

İlgili Postlar

Hem Evli Hem Pişkin!

Şallı’nın Evli Sevgilisi Çocuklarını Kaçırıp Eşine “Ya Dön ya da Tek Kuruş Almadan Boşan” Demiş

Ebru Şallı’nın tatile çıktığı ve aşk pozları verdiği sevgilisi Uğur Akkuş’un evli çıktığı öğrenilince sosyal medyada büyük yankıya sebep olmuştu. Hatta bu duruma bir çok ünlü de tepkisini koymuştu. Ebru Şallı’nın sevgilisi tabiri caizse hem evli hem pişkin çıktı.Uğur Akkuş’un 10 yıllık eşi Gonca Akkuş, şoke eden iddialarda bulundu. Gonca Akkuş, “Eşim çocuklarımı kaçırdı. ‘Benden tek kuruş almadan boşanırsın ya da evine dönersin’ diyor. Ebru’ya da yazıklar olsun.” ifadelerinde bulundu.

“Galiba Ben Eve Döneyim O Da Ebru İle İlişkisine Devam Etsin İstiyor.”

Gonca Akkuş ifadelerine şöyle devam etti: “Eşim ‘Annem çok hasta çocukları görmek istiyor’ diye oğlumu ve kızımı aldı. Üç haftadır onları benden kaçırıyor, konuşturmuyor. ‘Ya eve döneceksin ya da tek kuruş talep etmeden benden boşanacaksın yoksa çocukları bir daha göremezsin’ diyor. Galiba ben eve döneyim, o da Ebru ile ilişkisini sürdürsün istiyor.”

“Ebru Biliyorsa Ona Da Yazıklar Olsun.”

Bu işten Ebru Şallı’nın haberi olup olmadığını bilmeyen Gonca Akkuş, “Eğer Ebru biliyorsa ona da yazıklar olsun. Bir anne olarak, empati yapmasını beklerdim. Çocuklarım ve ben acı çekiyoruz. Neden günahta bu kadar ısrarcı olduklarını merak ediyorum, aşklarını yaşasınlar bizi rahat bıraksınlar. Çok acı çekiyorum, çocuklarımdan bir gün bile ayrı kalmamıştım.” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler