Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan, canlı yayında Uğur Arslan'ı fena azarladı!

İlgili Postlar

Seda Sayan, canlı yayında Uğur Arslan’ı fena azarladı!

Canlı yayın sırasında eniştesinin kaybolduğunu açıklayan Seda Sayan, “Lavaboya baktınız mı?” diyen partneri Uğur Arslan’a çok kızdı, fena halde azarladı. Uğur Arslan, Sayan’ın azarından sonra ne yapacağını şaşırdı. Detaylar haberimizde…

[irp]

SHOW TV ekranlarında yeni sezonla birlikte Artık Susma isimli program sunmaya başlayan Seda Sayan ve partneri Uğur Arslan, canlı yayında gergin anlar yaşadı.

[irp]

Seda Sayan Uğur Arslan’ı fırçaladı

Seda Sayan, canlı yayın sırasında eniştesinin kaybolduğunu, cep telefonunun da kapalı olduğunu ve kendisine ulaşamadıklarını açıkladı. Bunun üzerine Uğur Arslan, “Lavaboya baktınız mı? Cep telefonu da mı kapalı? şeklinde sorular sormaya başladı. Uğur Arslan’ın bu sorularına çok öfkelenen Seda Sayan, Uğur Arslan’a dönüp, “Yok telefonu açık ama bize cevap vermiyor. Ciddiye al Uğur!” şeklinde azarlamada bulundu. Neye uğradığını şaşıran Uğur Arslan, kısa süreli duraksamanın ardından “Neyse, bulunur” şeklinde yatıştırıcı, sakinleştirici konuşmalar yapmaya başladı.

[irp]

Seda Sayan’ın eniştesi kayboldu

Seda Sayan, eniştesinin ortadan kaybolması hakkında konuşarak “Kayıp ararken eniştem kayboldu. En son böyle kaybolduğunda kaza geçirmişti. Eniştem Coşkun Yıldız gerçekten yok” dedi.

[irp]

Seda Sayan ve Uğur Arslan, izdivaçtan, cinayet çözüp kayıp bulmaya

Seda Sayan ve Uğur Arslan, geçtiğimiz sezon izdivaç programı sunuyordu. Ancak, yeni sezonda izdivaç programlarının yasaklanması ile birlikte Artık Susma isimli cinayet çözme ve kayıp bulma formatlı yeni bir program sunmaya başladılar.

Seda Sayan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler