Ana SayfaÜnlülerÖrnek Çift Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı Akasya AVM’de Görüntülendi

İlgili Postlar

Örnek Çift Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı Akasya AVM’de Görüntülendi

Yetenekli oyuncular Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı Akasya AVM’de görüntülendi. En az oyunculuk performansları kadar istikrarlı evlilikleriyle de takdir edilen çifte, Akasya’da hayranlarının da büyük ilgi gösterdiği gözlendi.

5 yıllık aşklarından sonra 12 yıldır devam eden evlilikleriyle, beraberliklerini sürdüren Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı çifti, yanlarında 4 yaşındaki oğulları Can ile Akasya AVM’de objektiflere yansıdı.

Geçtiğimiz aylarda, Çeşme ve Bodrum yerine Karadeniz yaylalarında tatil yapmayı tercih eden çift, haber konusu olmuştu. Sonrasında da Sedef Avcı, rol aldığı ‘Evlat Kokusu’ adlı dizinin yapım şirketine dava açmasıyla adından söz ettirdi. Kıvanç Kasabalı ise en son ‘Bodrum Masalı’ adlı dizide canlandırdığı asabi öğretmen Nejat rolüyle karşımıza çıkmıştı.

[irp]

Sedef Avcı ‘Evlat Kokusu’ Dizisinin Yapımcısına Dava Açtı!

Geçtiğimiz aylarda, birçok sevilen dizi filmin yapımcısı olan Endemol’den alacaklı olan dizi oyuncuları ve çalışanları, yapım şirketine dava açmıştı. Yapım şirketinin ise iflas ettiği haberi gelmişti. Endemol’ün yapımcılığını üstlendiği “Paramparça, Dayan Yüreğim ve Evlat Kokusu” gibi dizilerin oyuncu ve çalışanları arasında Sedef Avcı’da yer alıyordu. Başarılı oyuncu Avcı’nın şirketten 162 bin TL alacağı olduğu öğrenildi.

Akasya AVM’de eşi Kıvanç Kasabalı ile görüntülenen Avcı, yapım şirketini icraya verdiğini ve davanın devam ettiğini söyledi. Yeni gelen dizi tekliflerini de değerlendirdiğini, ifadelerine ekledi.

Kıvanç Kasabalı Bu Sezon ‘Yaralı Aşk’ Dizisinde

Kanal D’nin ‘Yaprak Dökümü’ adlı fenomen dizisinde canlandırdığı, iyi kalpli ve romantik karakteri ‘Cem’ ile sevdiğimiz başarılı oyuncu Kasabalı, bu yıl ‘Bodrum Masalı’ dizisiyle sezonu kapatmıştı. Kasabalı; yeni sezonda, yine Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ‘Yaralı Aşk’ dizisinin dört bölümünde, konuk oyuncu olarak izleyiciler karşına çıkacağını bildirdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler