Ana SayfaÜnlülerVatan Şaşmaz, oğlunun adını ölmeden önce koymuş! İşte bebek Şaşmaz'ın ismi...

İlgili Postlar

Vatan Şaşmaz, oğlunun adını ölmeden önce koymuş! İşte bebek Şaşmaz’ın ismi…

Eski sevgili cinayetine kurban giden ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz’ın, ölmeden önce oğlunun ismini koyduğu öğrenildi. Bebeğinin cinsiyetini ölmeden bir gün önce öğrenen Şaşmaz, adını da koymuş. Vatan Şaşmaz’ın henüz dünyaya gelmemiş bebeğinin cinsiyeti, ismi ve tüm detaylar haberimizde….

[irp]

İstanbul Beşiktaş’ta bir otel odasında eski sevgilisi Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, ölmeden bir gün önce bebeğinin cinsiyetini öğrenmiş ve ismini koymuş.

[irp]

Vatan Şaşmaz ölmeden önce öğrenmiş

Tuğba Özay, UçanKuş TV’de yayınlanan Canlı Masa programına konuk olarak katıldı. Vatan Şaşmaz’ı anan Özay, yakın arkadaşı hakkında önemli bir bilgi verdi. Şaşmaz’ın ölmeden bir gün önce eşi Yasemin hanım ile birlikte Ankara’ya gittiğini ve bebeğinin cinsiyetini öğrendiğini söyleyen Tuğba Özay, ismini de o an verdiğini açıkladı.

[irp]

Vatan Şaşmaz’ın bebeğinin ismi ne?

Tuğba Özay, “Vatan ölmeden bir gün önce eşi Yasemin’le Ankara’ya gitmiş ve bir oğlu olacağını öğrenmiş. Vatan hemen annesine mesaj atmış. “Babannesi torunun Asil Şaşmaz’la tanış.” diye konuştu.

[irp]

Ekranların güler yüzlü ve sempatik sunucu ve oyuncusu Vatan Şaşmaz, geçtiğimiz haftalarda İstanbul Beşiktaş’ta bir otel odasında eski sevgilisi Filiz Aker tarafından silahla vurularak öldürüldü. Cinayetin sır perdesi her geçen gün yavaş yavaş aralanırken, cinayet odasında neler yaşandığı ve asıl nedeni henüz ortaya çıkmadı.

Vatan Şaşmaz kimdir?

Filiz Aker kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler