Ana SayfaDedikoduCansu Dere Konuya Açıklık Getirdi

İlgili Postlar

Cansu Dere Konuya Açıklık Getirdi

Cansu Dere Konuya Açıklık Getirdi

Kenan İmirzalıoğlu ile Fatih dizisinde rol alacağı iddia edilen Cansu Dere konuya açıklık getirdi. Dere, ‘Fatih’ten teklif geldiğini ancak projenin içine sinmediğini söyleyerek başka bir proje ile anlaşmak üzere olduğunu vurguladı.

Fatih Sultan Mehmet’in hayatı anlatacak dizide başrol oynayacak olan Kenan İmirzalıoğlu’ nun partnerinin Cansu Dere olacağı iddia edilmişti. Geçtiğimiz sezon Anne dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Cansu Dere, ‘Fatih’ dizisinden gelen teklifi doğruladı.

36 yaşındaki oyuncu, “Senaryoyu okudum, içime sinmedi” şeklinde konuşarak dizide rol almayacağının sinyalini verdi.

1980 yılında Ankara’da doğan ünlü oyuncu Yunanistan göçmeni bir aileden olan Cansu Dere, İlk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamladı. 2000 yılında Kanal D Miss Turkey Güzellik Yarışması’ n da Türkiye 3. güzeli seçildi ve profesyonel mankenlik yapmaya başladı.

2009’da döneme damgasını vuran Ezel dizisindeki Eyşan rolü ile daha da ünlenmiştir. Yine 2009 yılında Totally Spies:Casus Kızlar Her şey Nasıl Başladı? filminde Alex ve Mandy karakterlerini seslendirmiştir. 2010’da Yahşi Batı filminde Mary Lou karakterini oynamıştır.


2011’de Serdar Akar’ın yönettiği 3. sinema filmi Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm’ ü çekmiştir. Filmde Songül isimli bir polisi canlandırmıştır. 2012’de El Yazısı filminde yine başrolü üstlenmiştir. Dere bu kez küçük bir kasabada eczacılık yapan Zeynep rolünü üstlenmiştir.

Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde İranlı Firuze karakteri ile yer almıştır. 2016 Ekim’inde Star Tv de yayınlanmaya başlayan Anne (dizi) dizisinde Zeynep karakterini canlandırarak oyunculuk hayatına devam etmektedir.

Dere daha önce rol aldığı ‘Ezel’in senaristi Kerem Deren ve yönetmeni Cem Karcı’ nın yeni projesi ‘Avcı’ hakkında ise görüşme yaptığını ve teklife sıcak baktığını dile getirerek, “Çekimler önümüzdeki aylarda başlayacak. Her şey kısmet” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler