Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerTuğçe Tayfur Babasının Filminde Rol Alacak

İlgili Postlar

Tuğçe Tayfur Babasının Filminde Rol Alacak

Usta sanatçı Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, babasının hayat hikayesini anlatacak olan belgesel filmi için rol teklifi aldı. Teklife sıcak bakan Tuğçe gibi Tayfur ailesinin de projeye olumlu baktığı bildirildi.

Arabesk müziğin efsane sanatçısı Ferdi Tayfur’un hayat hikayesi filme aktarılıyor. Ferdi Tayfur hayranı olan yapımcı Mehmet Yıldırım, usta sanatçı Tayfur için biyografik film çekmeyi ve sevenlerine hediye etmek istediğini açıkladı. Film projesi için Tayfur ailesiyle görüşen yapımcı Yıldırım’ın önerisi ise uygun bulundu.

[irp]

Tuğçe Tayfur “Babamın hayatının ölümsüzleşmesini istiyorum”

Usta sanatçı Ferdi Tayfur’un hayatı ve nasıl ünlü olduğunu konu edinecek film için yapımcı Mehmet Yıldırım, babası gibi şarkıcı olan Tuğçe Tayfur’a, “Babanın büyük hayranıyım onun hayatını ölümsüzleştirmek sevenlerine hediye olarak kalacak bir belgesel çekmek istiyorum. Sen de oynarsan memnun olurum” diyerek teklifte bulundu. Teklife sıcak bakan Tuğçe ise babasının hayatının ölümsüzleşmesini istediğini söyleyerek; rol için babasından onay alması gerektiğini de ifadelerine ekledi. Film projesi için gerekli prosedürler halledildikten sonra çekimlerine başlanacağı bildirildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler