Ana SayfaÜnlülerİdil Fırat, Cem Yılmaz hakkında açıklama yaptı! Aşk yaşıyorlar mı?

İlgili Postlar

İdil Fırat, Cem Yılmaz hakkında açıklama yaptı! Aşk yaşıyorlar mı?

Geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelen ünlü oyuncu İdil Fırat, iddiaların ardından bir açıklama yaptı. Fırat, “Herkesin bir ailesinin ve bir sosyal çevresinin olduğu unutularak yapılan yalan yanlış masabaşı içi boş haberler ile ilgili hukuki yollara başvuracağımı bildiriyor ve magazin çalışanlarını ciddiyet ve saygıya davet ediyorum.” dedi. Detaylar haberimizde…

Cem Yılmaz ve İdil Fırat’ın kaçma çabaları…

Ünlü oyuncu İdil Fırat, önceki akşam DasDas sahnede izleyici karşısına çıkan  Bertolt Brecht’in ölümsüz eseri ‘Kafkas Tebeşir Dairesi’ni izlemeye gitti. Eser’i izlemeye gelenler arasında Ozan Güven, Nurgül Yeşilçay, Gökçe Bahadır, Tülin Özen, Boran Kuzum, Melisa Sözen, Hande Doğandemir, Arif Pişkin ve Tansu Biçer gibi isimlerin yanı sıra, son zamanlarda aşk iddiaları ile birlikte anıldığı Cem Yılmaz da vardı.

İdil Fırat kimdir?

Cem Yılmaz ve İdil Fırat için aşk iddiası

Gecede, mekanın çıkışında magazincilerin olduğunu öğrenen İdil Fırat’ın mekandan koşar adım çıkması ve hızla kendisini bekleyen araca binmesi dikkat çekerken, ünlü şovmen Cem Yılmaz’ın bu hareketin ardından yanındaki arkadaşlarının arkasına saklanmaya çalışması da dikkat çekmişti. Bu panik anları, Cem Yılmaz ve İdil Fırat arasında çıkan aşk dedikodularını kuvvetlendirdi şekilde yorumlara neden olmuştu.

Cem Yılmaz kimdir?

2 sene önce erkek arkadaşımla ilişkimiz bittiğinden beri hakkımda çıkan magazin haberlerinin TAMAMI yalandır

İdil Fırat, Cem Yılmaz ile olan aşk iddialarının ayyuka çıkmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile son noktayı koydu. İdil Fırat, “Doğum günümde inanın hiç böyle gereksiz ve can sıkıcı teferruatlarla uğraşmak istemezdim fakat beni ve ailemi son derece rahatsız edecek bir saldırı niteliğine vardığı için maalesef farz oldu. Benden bağımsız olarak gelişen haberlerle bir magazin kirliliğinin içine çekildiğim için üzgün ve bu konuda bir meşguliyet yaratıldığı için mahcup hissettiğimi söylemek isterim. 2 sene önce erkek arkadaşımla ilişkimiz bittiğinden beri hakkımda çıkan magazin haberlerinin TAMAMI yalandır. Herkesin bir ailesinin ve bir sosyal çevresinin olduğu unutularak yapılan yalan yanlış masabaşı içi boş haberler ile ilgili hukuki yollara başvuracağımı bildiriyor ve magazin çalışanlarını ciddiyet ve saygıya davet ediyorum.” şeklinde açıklama yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler