Ana SayfaÜnlülerDoğa Rutkay, ikiz bebeklerinin cinsiyeti açıkladı!

İlgili Postlar

Doğa Rutkay, ikiz bebeklerinin cinsiyeti açıkladı!

Kerimcan Kamal ile olan evliliğinden ikiz bebek sahibi olmak için gün sayan Doğa Rutkay, bebeklerinin cinsiyetini açıkladı. Detaylar haberimizde…

Doğa Rutkay Kamal’dan Hamilelik Açıklaması: Biz Dört Kişiyiz

Doğa Rutkay’ın ikiz bebekleri

Doğa Rutkay, ikiz bebeklerinin cinsiyetini sosyal medya hesabından açıkladı. 2014 yılında sevgilisi Kerimcan Kamal ile görkemli bir düğün töreniyle hayatını birleştiren ünlü oyuncu Doğa Rutkay, ikiz bebeklerini kucağına almak için gün sayıyor.

Doğa Rutkay kimdir?

İkizlerin cinsiyetini açıkladı

Dört aylık hamile olan Doğa Rutkay, sosyal medya hesabından ikiz bebeklerinin cinsiyetini açıkladı. Doğa Rutkay, hamile fotoğrafını ile yaptığı paylaşımda “Çok şükür 4 ayı geride bıraktık. Sağlıkla, özenle, duayla, pozitif düşünceyle ve neşeyle… Gözümüz aydın bir kız bir oğlan bizimkiler… Sizlerle paylaşmak istedim. Şimdiden gönderdiğiniz o güzel enerjiler sahiden işe yarıyor bilesiniz. Sevildiğini anlıyor insan… Dualarınızı eksik etmeyin. Allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.” notunu yazdı.

Doğrudur efendim , bu fotoğrafta biz dört kişiyiz

Doğa Rıtkay, hamile olduğunu ve ikiz bebekleri olacağını da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurmuştu. Rutkay, müjdeyi “Doğrudur efendim , bu fotoğrafta biz dört kişiyiz.Bir kadın olarak tıpkı büyük büyük anneannelerim gibi ben de çifte bebek mutluluğu yaşıyorum.Tam da arzu ettiğimiz vakitte. Sevenler sağ olsun, öyle çok sordunuz öyle çok istediniz ki. Bu bebeklerin bir sebebi de sizlerin güzel kalbi. Ne mutlu bize. Vatana millete faydalı,merhametli, vicdanlı evlatlar olsunlar. Allah isteyen herkese bu müjdeyi yaşatsın en içten hislerimle bunu diliyorum. Dualarınıza, tüm iyi dileklerinize, saygınıza, sevginize, içtenliğinize kalben teşekkürler. İnşallah kucağımıza alalım, hep beraber sevelim. Kamal’lar.” paylaşımı ile vermişti. Doğa Rutkay, biri kız biri erkek ikiz bebeklerini kucağına almak için gün sayıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler