Ana SayfaÜnlülerHadise, 'Memleketi Belçika'yı sildi!

İlgili Postlar

Hadise, ‘Memleketi Belçika’yı sildi!

Sık sık Türkiye’de kazandığı paralarla memleketinde yatırım yaptığı haberleri ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise, sonunda memleketini sildi. “Türkiye’de toplu iğne bile almıyor, kazandığı tüm parayla Belçika ve ABD’de yatırım yapıyor” eleştirilerinin hedefi olan Hadise, daha fazla dayanamadı. İşte detaylar…

Sıla’ya şok: Hadise ve Ahmet Kural aşk mı yaşıyor?

Hadise Türkiye’de kazanıyor, Belçika ve ABD’de yatırım yapıyor

Belçika vatandaşı olan ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, sık sık Türkiye’de toplu iğne bile almıyor, Türkiye’de kazandığı tüm parayla Belçika ve ABD’de yatırım yapıyor” şeklindeki eleştirilerle sık sık gündeme geliyordu. Hadise, tepkiler üzerine Facebook’taki ‘Memleketi Belçika’ ibaresini sildi.

Hadise kimdir?

Hadise sonunda memleketini sildi

Sabah Gazetesi’nden Evren Abdullahoğlu’nun haberine göre; Hadise, “Türkiye’de yılda, sadece konserlerden 4 milyon lira kazandı ama iki yılda yalnızca 118 bin lira vergi ödedi. Üstelik Türkiye’de toplu iğne bile almıyor, kazandığı tüm parayla Belçika ve ABD’de yatırım yapıyor” şeklindeki eleştirilere maruz kaldı. Tepkilere daha fazla dayanamayan Hadise, çözümü sosyal medya hesabında yer alan ‘Memleketi Belçika’ ibaresini silmekte buldu.

Kazancına rağmen, kirada oturuyor, kiralık arabaya biniyor

Konser başına 100 bin lira, TV programından haftalık 85 bin lira, AVM etkinliklerinden 50 bin lira, KKTC konserlerinden 150 bin lira kazanan Hadise’nin, İstinye’de oturduğu ev ve arabasının bile kiralık olduğu iddia edildi.

Bizim ülkede kazanıyorsa neden yatırım yapmıyor?

Ünlü şarkıcı Hadise, sık sık Türkiye’de para kazanmasına rağmen ülkemize hiç yatırım yapmaması, kendi memleketine yatırım yapması ile gündeme geliyordu.

Klibi müstehcen bulunarak yayından kaldırılmıştı

Hadise, son olarak Sıfır Tolerans klibinin müstehcen bulunarak yayından kaldırılması hakkında yaptığı açıklama ile gündeme gelmişti. Sahnede konuşan Hadise, “Hiçbir zaman kadınları ezen bir şarkı okumak istemedim. Bir kadın olarak hiçbir zaman boyun eğmeyeceğim. Her zaman savaşacağım. Ben bir Atatürk çocuğuyum, demokrasiye inanıyorum. Türkiye demokrasiyse benim klibimin ceza almamalı.” demişti. Sıfır Tolerans klibinin ardından çektiği ikinci klibinde bu defa önlem almış, klibini giydiği montla çekmiş, montunu hiç çıkarmamıştı. Hatta, Sıfır Tolerans klibindeki gibi bir mankenle değil, tek başına kamera karşısına geçmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler