Ana SayfaÜnlülerNaz Elmas'a kameralar önünde ahlaksız teklif!

İlgili Postlar

Naz Elmas’a kameralar önünde ahlaksız teklif!

Arkadaşları ile birlikte yemek yiyen güzel oyuncu Naz Elmas, kameralar önünde ahlaksız teklif şoku yaşadı. Yanına yaklaşan bir turist, ünlü oyuncuya kameralar önünde ahlaksız teklifte bulundu. Detaylar haberimizde…

Naz Elmas, “Muhteşem Yüzyıl Kösem” kadrosuna dahil oldu!

Naz Elmas’a şok

Ünlü oyuncu Naz Elmas, Bebek’te bir mekanda arkadaşları ile birlikte akşam yemeği yedi. Mekan kapısında kendisini bekleyen basın mensuplarının olduğunu gören Naz Elmaz, röportaj vermek için dışarı çıktı ve muhabirlerle sohbet etmeye başladı.

Naz Elmas kimdir?

Ahlaksız teklif

Habercilerle sohbet etmeye başlayan Naz Elmas, bir anda şok yaşadı. Elmas’ın yanına gelip bir anda araya giren bir turist, güzel oyuncuya aniden sarılıp “Size bir şey ısmarlayabilir miyim?” diye sordu. Bir anda neye uğradığını şaşıran Naz Elmas, ilk etapta turisti kırmamaya çalıştı. Ancak, fazla alkol aldığı dikkat çeken ve ayakta durmakta zorlandığı görülen turist, ısrarlı şekilde Naz Elmas’a, “Size bir şey ısmarlamak istiyorum, yan taraftaki mekana gidelim.” dedi.

Muhabirler müdahale etti

Alkollü turistin ahlaksız teklifi karşısında neye uğradığını şaşıran Naz Elmas, tedirgin olunca muhabirler araya girerek kibar bir şekilde turisti uzaklaştırdı.

Güzelliği ve oyunculuk performansı ile son yılların en çok dikkat çeken oyuncuları arasında yer alan Naz Elmas, uzun süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Ünlü oyuncu, son olarak bir tarih dizisi olan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol almıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler