Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerKıvanç Tatlıtuğ ve Bensu Soral'lı 'Organize İşler 2' bomba gibi geliyor!

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ ve Bensu Soral’lı ‘Organize İşler 2’ bomba gibi geliyor!

Yılmaz Erdoğan’ın uzun zaman sonra yeniden çekeceği filmi Organize İşler 2, oyuncu kadrosuyla ilgi uyandırdı. Devam filminin çekimleri için çalışmalarını hızlandıran Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ’un ardından filmde oynaması için güzel oyuncu Bensu Soral’a teklif götürdü. Peki Bensu Soral’ın cevabı ne oldu?

Yılmaz Erdoğan, 2005 yılında seyirciyle buluşan Organize İşler’in devam filmi için senaryo çalışmalarını tamamladı. Filmin cast çalışmaları ise son sürat devam ediyor. İlk filmde adeta bir yıldızlar geçidi olan filmin devamında da yıldız buluşması yaşanacak.

Geçtiğimiz günlerde Kıvanç Tatlıtuğ’un da filmde yer alacağı duyurulduktan sonra bugün bomba bir transfer haberi daha geldi. Güzel oyuncu Bensu Soral’a kadroda yer alması için teklif götürüldü. Yılmaz Erdoğan, filmde canlandırdığı Asım Noyan karakterinin kızını oynaması için Bensu Soral’la konuşuyor. 2005 yılında vizyona giren ilk filmde Asım’ın kızı Nazlı rolünü Erdoğan’ın kendi kızı Berfin oynamıştı.

ÇEKİMLER ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BAŞLIYOR

Bensu Soral, Yılmaz Erdoğan’ın teklifine sıcak bakıyor. Soral, eğer anlaşma sağlanırsa filmde Nazlı’nın gençliğine hayat verecek. Muğla’nın Köyceğiz İlçesinde önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacağı filmin, Ocak 2019’da vizyona girmesi planlanıyor.

[affiliate_news id=”32369″]

[affiliate_news id=”474″]

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler