Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerÇocuklar Sana Emanet ilk üç günde ne kadar izlendi?

İlgili Postlar

Çocuklar Sana Emanet ilk üç günde ne kadar izlendi?

Box Office Türkiye verilerinden derlediğimiz bilgilere göre paylaşılan verilerden hazırladığımız haberi sizlerle paylaşıyoruz.

Hafta sonu en fazla izlenilen filmler belli oldu

Türkiye’de gösterimde olan filmler hafta sonu sinema salonlarında toplam 757 bin 362 biletli seyirci 21’i yerli 22’si yabancı 43 filmi gösterimde yer aldı. Fenomen film Ailecek Şaşkınız daha önceki 3 haftada olduğu gibi bu hafta sonu da en fazla izlenen yapım olmayı başardı.

Ailecek Şaşkınız rekorla başladı

Box Office Türkiye verilerinden derlenilen bilgilere göre, vizyondaki 4. haftasını geçiren filmi hafta sonu 289 bin 167 seyirci izlerken, böylece bu yıl üst üste 4 hafta zirvede yer alan film Ailecek Şaşkınız toplamda 2 milyon 832 bin 501 seyirci sayısına ulaşmayı başardı.

Engin Akyürek ve Çağan Irmak Yakında Vizyona Girecek Olan “Çocuklar Sana Emanet” Hakkında Konuştu

Vizyondaki yerli filmlerden bir tanesi olan ve ikinci hafta sonunu geride bırakan Kaybedenler Kulübü Yolda geçtiğimiz hafta sonu salonlara 104 bin 563 seyirci çekerken ikinci sıradaki yerini korudu. Amerika’da hafta sonuna lider olarak başlayan ve ülkemizde de büyük bir kitle tarafından merakla beklenen Pasifik Savaşı: İsyan, açılışını 93 bin 638 seyirciyle gerçekleştirdi. Vizyondaki ikinci hafta sonunu geçiren bir başka yabancı film Tomb Raider, 64 bin 420 seyirci ile listede kendine dördüncü sırasında yer buldu, animasyon film Kayıp Prenses 46 bin 434 seyirci tarafından izlenerek ilk haftasının açılışını beşinci sıradan yaptı.

Çocuklar Sana Emanet ilk üç günde ne kadar izlendi?

Haftanın diğer yeni filmleri ise beklenen performansa tam anlamıyla ulaşamazken, Çağan Irmak’ın yeni filmi Çocuklar Sana Emanet 32 bin 933 seyirci, Bordo Bereliler 2: Afrin 24 bin 573 seyirci, Onur Ünlü’nün yeni filmi Gerçek Kesit: Manyak ise 2 bin 928 seyirci ile açılış yaptı.

Engin Akyürek kimdir?

Hafta sonun gişe bilgileri geldiğinde Çocuklar Sana Emanet’in beklenilen performanstan uzakta kalmış görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler