Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerEngin Akyürek ve Çağan Irmak Yakında Vizyona Girecek Olan "Çocuklar Sana Emanet"...

İlgili Postlar

Engin Akyürek ve Çağan Irmak Yakında Vizyona Girecek Olan “Çocuklar Sana Emanet” Hakkında Konuştu

Engin Akyürek ve Çağan Irmak yeni sinema filmi projeleri “Çocuklar Sana Emanet” hakkında açıklama yaptı. Başarılı oyuncu Engin Akyürek ve usta yönetmen Çağan Irmak, çok yakında vizyona girecek olan son film çalışmaları ‘Çocuklar Sana Emanet’ hakkında bilgi verdi.

Başrolünde Engin Akyürek’in rol aldığı ve yönetmenliğini Çağan Irmak’ın üstlendiği ‘Çocuklar Sana Emanet’ filmi, 23 Mart Cuma günü vizyona giriyor.

Kanal D ekranlarının sevilen sabah programı ‘Kanal D ile Günaydın Türkiye’nin dün ki yayınlanan bölümünde, oyuncu Engin Akyürek ve usta yönetmen Çağan Irmak ekranlara yansıdı. Son filmleri hakkında basın mensuplarına konuşan ünlü sanatçılar, haftaya gösterime girecek olan yeni projelerinin; ülkemizle birlikte, yurt dışında da gösterime gireceğinin gururunu, izleyicilerle paylaştı.

Engin Akyürek kimdir?

“Çocuklar Sana Emanet” Latin Amerika Ülkelerinde de Gösterime Giriyor!

Engin Akyürek, “Fatmagül’ün Suçu Ne?” adlı dizisindeki oyunculuk performansıyla, ülkemizde olduğu gibi başta Ortadoğu ve Latin Amerika ülkelerinde de oldukça beğenilen ve fazla hayran kitlesi olan bir isim. Oyuncu Akyürek’in bu şöhreti, yakın bir zamanda ülkemizde gösterime girecek olan “Çocuklar Sana Emanet” filminin de yolunu açtı.

Kanal D’nin, beğeniyle izlenilen sabah programında yapılan röportajda, vizyon tarihi sabırsızlıkla beklenilen sinema filminin; başta Brezilya, Kolombiya ve Arjantin olmak üzere pek çok Latin ülkesinde de gösterime gireceği bildirildi.

Kanal D İle Günaydın Türkiye, hafta içi her gün saat 06.45’te Kanal D’de sizlerle…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler