Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerHakan Yılmaz Yeni Sinema Filmiyle Geliyor!

İlgili Postlar

Hakan Yılmaz Yeni Sinema Filmiyle Geliyor!

Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz, ‘Yetersiz Bakiye’ adlı oyunu öncesinde; ortağı ve oyundaki rol arkadaşı Cengiz Şahin ile objektiflere yansıdı. Sahne almadan önce, kendisine sorulan soruları yanıtlayan Yılmaz, sevenlerine yeni bir sinema filminin müjdesini verdi.

Oyuncu Hakan Yılmaz, üç yıldır sahne aldığı oyunu ‘Yetersiz Bakiye’ ile Akasya Kültür Sanat (AKS)’taki ikinci oyununu sergiledi.

Murat Kürüz’ün yazıp yönettiği, günümüzde sadece tüketen ve tüketmeyi alışkanlık edinmiş insanların asıl değerlerinden nasıl koptuklarını anlatan, mizah örneğindeki ‘’Yetersiz Bakiye’’ adlı oyununda, Hakan Yılmaz’a; ünlü oyuncular Hande Subaşı, Cengiz Şahin ve Eylül Öztürk de eşlik etti. Oyunu öncesinde, objektiflere yansıyan Yılmaz, yeni bir sinema filmi hazırlığı yaptığından bahsetti.

Hakan Yılmaz, Ebru Cündübeyoğlu ile Rol Alacak

Oyuncu Yılmaz, bu sıralar; Ebru Cündübeyoğlu ve Cengiz Şahin ile birlikte rol aldığı “Ölü’n Bizi Ayırana Dek” adlı oyunuyla da sahnelerde büyük ilgi görüyor. Yeni film hazırlıkları içerisinde olduğunu açıklayan Yılmaz:

‘Yetersiz Bakiye’, üç yıldır oynuyor. AKS’de bu ikinci oyunumuz. Ebru Cündübeyoğlu’nun da yer aldığı ‘Ölü’n Bizi Ayırana Dek’ de büyük ilgi görüyor. Yine Ebru ile birlikte oynayacağımız ve Eylül ayında çekmeye hazırlandığımız bir sinema filmine hazırlanıyoruz” dedi.

Hakan Yılmaz Kimdir?

Ebru Cündübeyoğlu Kimdir?

Hande Subaşı Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler