Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerAilecek Şaşkınız rekorla başladı

İlgili Postlar

Ailecek Şaşkınız rekorla başladı

Sevilen oyuncular Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in herkes tarafında merakla beklenen ve 2 Mart’ta izleyiciyle buluşan yeni filmi Ailecek Şaşkınız rekorla başladı.

Tüm Zamanların En İyi Mart Ayı Açılışı

Ünlü senarist Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği,  TR 40 33 Productions yapımcılığında vizyona giren, ilk üç günde 680 bin 409 kişi tarafından izlenen ‘Ailecek Şaşkınız’, Box Office Türkiye’nin paylaştığı izleyici sayısı verilerine göre ‘Tüm Zamanların En İyi Mart Ayı Açılışı’ rekorunu kırdı. Ailecek Şaşkınız, sinemalarda yer almaya başladığı ilk üç günde yakaladığı yüksek izleyici rakamıyla Ahmet Kural Murat Cemcir ikilisinin efsane serisi ve 6 milyon 980 bin 70 seyirci sayısıyla ‘Türk Sinema Tarihinin En Çok İzlenen Filmleri’ listesinde üçüncü sırada yer alan Düğün Dernek’in 572 bin 838 kişilik açılış rakamını da geride bıraktı.

Ahmet Kural kimdir?

Murat Cemcir Kimdir?

Ailecek Şaşkınız Filminin Konusu

‘Ailecek Şaşkınız’ filminde filmin baş kahramanı olan ve babasının emekli olmasıyla birlikte inşaat şirketinin başına geçen Ferhat’ın (Ahmet Kural) çocukluk arkadaşı olan ve aynı zamanda şirketinde Finans Müdürü olarak görev yapan Gökhan’la (Murat Cemcir) kendini bir hırsızlık olayının içinde bulmasını anlatıyor. İkilinin kendini hırsızlık olayının içinde bulmasıyla birlikte başlayan ve çok farklı bir yola giren hayatı anlatılıyor. Olayı çözmek için görevini yapmak üzere gelen polis amiri Elif’le (Saadet Işıl Aksoy) tekrar karşılaştıktan sonra hayatındaki sır perdesi aralanan Ferhat ve Gökhan, bu kez de kendilerini büyük bir sürprizin içinde buluyor.

Saadet Işıl Aksoy kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler