Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerKızım ve Ben Filminden İlk Fragman Geldi!

İlgili Postlar

Kızım ve Ben Filminden İlk Fragman Geldi!

Kızım ve Ben filminden ilk fragman yayınladı. Başrollerini Cemal Hünal ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştıkları; gerçek bir yaşam hikâyesinden sinemaya uyarlanan ‘Kızım ve Ben’ filminin vizyon tarihi için geri sayım başlamış bulunuyor.

Kızım ve Ben Filminden İlk Fragman Geldi!

‘Azazil: Düğüm’ ve ‘Azazil 2: Büyü’ filmlerinin mimarı, ünlü Metafizik ve Bio Enerji Uzmanı Salih Memişoğlu’nun yeni filmi Kızım ve Ben’den ilk fragman geldi. Bu kez Polisiye-Dram türü bir film yapımıyla karşımıza bambaşka çıkan Burak Film; Kızım ve Ben’i korkusuzca izleyicilerle buluşturuyor.

Kızım ve Ben Filminden İlk Fragman Geldi!

Özel Harekât polislerinin katıldığı ve gerçek mühimmatların kullanıldığı sahneleriyle büyük ilgi toplayan film yapımı, duygusal sahneleriyle ve konusuyla bu yıla damgasını vuracak…

Kızım ve Ben’in Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Yapımcılığını, Burak Film adına Burak Memişoğlu’nun üstlendiği sinema filminin, yönetmenliği ve senaryosunda Murat Gürvardar’ın imzası bulunuyor. Kızım ve Ben, en az konusu kadar güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Sen Anlat Karadeniz’ dizisinin Nefes’i İrem Helvacıoğlu ve ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin Ares’i Cemal Hünal’ın başrollerini paylaştıkları filmin kadrosunda; Zülal Memişoğlu, Ayça Kuru, Teoman Ayık, Gizem Hatipoğlu, İskender Bağcılar, Merve Sarıtaş, Emre Özcan, Eniz Aybar, Tuncay Çağıl, Dursun Ali Şahin, Cem Cücenoğlu ve Barış Nalbant da bulunuyor. Ayrıca, filmin konuk oyuncuları arasında ise Cengiz Kurtoğlu ve Ömür Arpacı gibi iki ünlü isim yer alıyor.

Filmin Konusu Nasıl?

Polisiye-Dram türündeki filmin hikayesi; Zengin bir ailenin tek çocuğu olan Doruk (Cemal Hünal) hayalini gerçekleştirerek polis akademisine girer ve birincilikle mezun olur. Bir operasyon sırasında tanıştığı Serap’a (İrem Helvacıoğlu) aşık olur ve evlenirler.

Biricik kızları Zeynep (Zülal Memişoğlu) dünyaya geldikten kısa bir süre sonra bunalıma giren Serap, evi terk eder. Kahraman bir özel harekât polisi olan Doruk, zorlu görevlerinin yanında kızı Zeynep’e hem annelik hem babalık yapar.

Kızıyla aralarında çok güzel bir bağ oluşmuşken evi terk edip giden Serap tekrar çıkagelir. Serap’ın yeniden eve dönmesi, baba ve kızın hayatında zorlu bir dönem başlamıştır.

Kızım ve Ben Filminden İlk Fragman Geldi!

Kızım ve Ben, Polis Haftasında Vizyona Giriyor!

Özel harekât polisi Doruk’un, kızı Zeynep’le olan duygusal hikayesi; Polis Haftası dolayısıyla, 6 Nisan 2018 Cuma günü vizyona girerek izleyicilerle buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler