Ana SayfaKimdirAyça Kuru Kimdir?

İlgili Postlar

Ayça Kuru Kimdir?

Oyunculuk hayatına model olarak giriş yapan ve daha sonra oyunculuk kariyerine yönelen güzel oyuncu Ayça Kuru Kimdir? Ayça Kuru kaç yaşında?

Ayça Kuru Kimdir? Ayça Kuru aslen nerelidir? Ayça Kuru kaç yaşında? Ayça Kuru hangi burç?

29 Temmuz 1987’de İzmir’de doğan Ayça Kuru aslen İzmirli’dir. 32 yaşında olan Ayça Kuru Aslan burcudur.

Ayça Kuru Kimdir?

Tescilli güzel Ayça Kuru, 29 Temmuz 1987 tarihinde, İzmir’de dünyaya geldi. Meslek hayatına model olarak başlayan Kuru, küçüklüğünden bu yana bale ve İzmir’in köklü zarafet eğitmenlerinden zarafet eğitimi almıştır. Ayrıca Miss Turkey ve Miss Ege gibi bir çok güzellik yarışmalarına katılmış ve derece sahibi olmuştur. Daha sonra Ayça Kuru, İstanbul’a gelerek Kuşdili Eğitim Merkezi, Attila SARIKAYALI, Enver SEYİTOĞLU, Orhan ERTARHAN, Gülgün FEYMAN, Cüneyt ARKIN, Doğan Şentürk, zarafet eğitmeni Oya ÖLÇEN, Bülent İŞBİLEN, Hakan ÖZTÜRK, zarafet eğitmeni Aslı TONYAK gibi isimlerden kişisel gelişim eğitimleri almıştır. Kuru, işletme ve hemşirelik bölümlerini tamamladıktan sonra Newyork Parsons The New Scholl for Design-Bachelor of Arts in Fashion Design – Fashionand Technology mezun olmuştur.

Türkiye’de çok az kişinin sahip olduğu “scotland lady” ünvanına sahip olan Kuru, Miss Turkey, Miss Globe, Miss Exclusive, Golden of Beauty, Miss Fashion TV gibi bir çok güzellik yarışmasınında yarışmacı eğitimini üstlenmiştir. Kariyeri boyunca bir çok başarılı işe imza atan ve kendisini geliştirmeye de devam eden Kuru, İstanbul Bilgi Üniversitesi ve İstanbul Aydın Üniversitesinde Duruş ve İş etiketi eğitimleri Çevre Kolejinde görgü kuralları eğitimleri kapsamında öğretmenlik yapmaktadır. Mesleğini başarıyla sürdüren Kuru, aynı zamanda oyunculuk da yapmaktadır. Ayça Kuru, şu sırala “Muhteşem Yüzyıl Kösem” dizisinde canlandıracağı ‘Gülbahar Sultan’ karakteri ile adından sıkça söz ettiriyor.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler