Ana SayfaKimdirZeynep Dörtkardeşler kimdir?

İlgili Postlar

Zeynep Dörtkardeşler kimdir?

Dinle Sevgili dizisi ile yıldızı parlayan, şimdilerde ünlü sunucu ve oyuncu Alp Kırşan’la evlenmesi ile gündeme gelen Zeynep Dörtkardeşler kimdir? Geçtiğimiz Aralık ayında ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Zeynep Dörtkardeşler hakkında bilinmeyenleri sizler için bir araya getirdik.

Zeynep Dörtkardeşler kimdir? Zeynep Dörtkardeşler aslen nerelidir? Zeynep Dörtkardeşler kaç yaşındadır? Zeynep Dörtkardeşler hangi burç?

26 Ağustos 1989’da İzmir’de dünyaya gelen Zeynep Dörtkardeşler aslen İzmir Karşıyakalıdır. 30 yaşında olan Zeynep Dörtkardeşler başak burcudur.

Zeynep Dörtkardeşler kimdir?

Başarılı oyunculuğu ile olduğu kadar güzelliği ve sempatik tavırları ile de adından sıkça söz ettiren Zeynep Dörtkardeşler, 26 Ağustos 1989 tarihinde İzmir’in Karşıyaka ilçesinde dünyaya geldi. Babası Ahmet Dörtkardeşler, Karşıyaka Spor Kulübü’nün alt yapısında yetişip A takımına kadar gelen eski futbolculardandır. Liseyi Kız Meslek Lisesi grafik tasarım bölümünde okudu. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde ise açıktan lisans eğitimi aldı. Karşıyaka Spor Kulübü’nde 7 yıl kadar profesyonel voleybol oynadıktan sonra mankenliğe adım attı. 2005 yılında düzenlenen Best Model of Turkey güzellik yarışmasında katılarak yarışmada ‘En iyi fizik’ ünvanını aldı. İzmir’den İstanbul’a gelen Zeynep Dörtkardeşler, Uğurkan Erez’in sahibi olduğu Uğurkan Erez ajansına kaydolarak mankenlik yapmaya başladı. Modellik ile başlayan kariyerine oyunculuk ile devam eden Zeynep Dörtkardeşler, yer aldığı projelerde üstün başarılar elde etti.

2008 yılında ekranlara gelen ve dönemin popüler dizilerinden biri olan Akasya Durağı dizisinde rol aldı. İlk bölümünden itibaren 43. bölüme kadar dizide boy gösteren güzel oyuncu, Zeki Alasya, Cezmi Baskın, Levent Ülgen, Onur Şan, Nilgün Belgün, Kayhan Yıldızoğlu gibi usta oyuncular ile birlikte oynadı. Yer aldığı her projede başarılı işler ortaya çıkarak güzel oyuncu en büyük çıkışını Dinle Sevgili isimli dizi ile yaptı. 2011 – 2012 yılları arasında ekranlara gelen Dinle Sevgili dizisinde Hande rolü ile başrolde yer aldı.

Dizide canlandırdığı karakteri ile izleyicilerin gönüllerini fethetti. Dizide Cem Kılıç ve Selma Güneri ile birlikte oynadı. Daha sonra 2012 yılında Umutsuz Ev Kadınları dizisi ile izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu, dizinin ikinci sezonunda rol aldı. 2013 yılında yayınlanan ve sinema sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen, beyaz perdeye farklı bir gözle bakmamızı amaçlayan SİNE 8 isimli programda sunuculuk yapmaya başladı. 13 Aralık 2014 tarihinde ünlü oyuncu, sunucu Alp Kırşan ile Acun Ilıcalı’nın şahitliğinde dünya evine girdi. Ünlü oyuncunun bu evliliğinden 2015 yılında bir oğlu dünyaya geldi.

Zeynep Dörtkardeşler’in Filmleri ve Dizileri

  •  2012 – Umutsuz Ev Kadınları – 2. Sezon (TV Dizisi)
  • 2011 – 2012 – Dinle Sevgili (Hande) (TV Dizisi)
  • 2010 – Maskeli Balo (TV Dizisi)
  • 2008 – Akasya Durağı – 1. Sezon (Tuğçe Güneş) (TV Dizisi)
  • 2007 – Kader (TV Dizisi)
  • 2007 – Doktorlar 2. Sezon (Aslı) (TV Dizisi)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler