Ana SayfaKimdirBerk İskar Kimdir?

İlgili Postlar

Berk İskar Kimdir?

İlk şarkısı ‘İnsan Evladı ile gönüllerde taht kuran Berk İskar Kimdir? Berk İskar Kaç Yaşında? Berk İskar Nerede Doğdu? Berk İskar Doğum Tarihi Nedir? Berk İskar Aslen Nereli? Berk İskar Hangi Burç? uzun yıllardır içinde sürüp giden müzik aşkına engel olamayarak sektöre başarılı bir giriş yapan Berk İskar Kimdir?

Berk İskar Kaç Yaşında? Berk İskar Aslen Nereli? Berk İskar Hangi Burç?

10 Ağustos 1994 tarihinde doğan Berk İskar Kırklarelilidir. Şu an 27 yaşında olan Berk İskar aslan burcudur.

Berk İskar Kimdir?

2 senedir üzerinde titizlikle çalıştığı ilk teklisi olan “İnsan Evladı”nı müzikseverler ile buluşturan Berk İskar, başarılarla dolu müzik yaşantısına başlamış oldu..

İlk parçası olan “İnsan Evladı” ila müzikseverlerin gönüllerinde taht kurmayı başaran Berk İskar, sözü müziği ve düzenlemesi ünlü müzik adamı ve şarkıcı olan Can Tosun’a ait olan “İnsan Evladı” parçanın yönetmen koltuğunda ise ödüllü fotoğrafçı Ufuk Kıray oturuyor.

İnsan Evladı şarkısının klipte Berk İskar’a, Neshka Nacheva Baldjieva isimli güzel oyuncu eşlik etti. Kırklareli’nin Vize ilçesindeki Kömürköy beldesinde çekilen klipte odun kömürü yapımı için kullanılan alanlardan doğal plato kuruldu. Çekimler tam 24 saatte tamamlandı. Asıl mesleği mühendis olan Berk İskar, uzun yıllardır içinde sürüp giden müzik aşkına engel olamayarak sektöre başarılı bir giriş yapmış oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler