Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerYılın Dev Projesi, Hedef 2023 Filmi İçin Geri Sayım Başladı!

İlgili Postlar

Yılın Dev Projesi, Hedef 2023 Filmi İçin Geri Sayım Başladı!

Hedef 2023 filmi dev projesiyle bu yıl vizyona girmeye hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Banu Kaptanoğulları’nın oturduğu, 1.5 yıldır ön hazırlıkları süren “Hedef 2023” filminin çekimleri Nisan ayında başlayacak.

Yönetmen Banu Kaptanoğulları

Çekimleri; Adana, Mersin, Gaziantep, Kocaeli ve Körfez’de yapılacak olan film, dev projesiyle karşımıza çıkacak. Film çekimleri için sanat grubu, 6 haftadır Adana’da mekanların hazırlığı için çalışmaya devam ediyor.

Bülent Çetinaslan Kimdir?

Büyük bir hazırlık sürecinden geçen filmde; 100 kişilik teknik ekip ve 2 bin kişilik yardımcı oyuncu kullanılacak.

Ümit Acar Kimdir?

Yapımcılığını Esna Film Ahmet Kocaman’ın üstlendiği, son teknik materyallerle çekilecek filmde, SCI görselleri için Amerika’dan bir ekip Türkiye’ye gelecek.

Melda Arat Kimdir?

Hedef 2023 Filminin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Filmin oyuncu kadrosunda; son dönemlerde Kurtlar Vadisi dizisindeki rolüyle büyük beğeni toplayan usta oyuncu Ümit Acar, Arka Sıradakiler dizisinin ‘Oktay’ı Bülent Çetinaslan, birçok dizi filmden tanıdığımız Melda Arat ve Erdal Bilingen yer alıyor.

Erdal Bilingen Kimdir?

Ayrıca; Doğuş, Erkan Çelik, Seda Kement, Mehmet Emin Demirel, Batuhan Kocaman, Ali Kemal Aydın, Kemal Çam gibi birçok ünlü isim film kadrosuna eşlik ediyor.

Erkan Çelik Kimdir?

Film ekibinden öğrenilen bilgiye göre dünyaca ünlü bir starın da filmde oynayacağı müjdesi verildi.

Seda Kement Kimdir?

Filmin Hikayesi: Altın Çağ, yıl 2023…

Hikayesini de yine filmin yapımcısı Ahmet Kocaman’ın kaleme aldığı Hedef 2023 filminin konusu ise:

Ülkenin en iyi gazetelerinden birinde çalışan Enes, yeni bir görev üstlenmiştir. 2023 yılına gelene dek Türkiye’de yaşanan zor günler hakkında bir yazı dizisi hazırlayacaktır. Enes araştırmalarına nereden başlayacağını bilemez halde, elindeki bazı materyaller sayesinde Agah ile tanışacaktır.

Yıllardır kimseye anlatamadığı bildiklerini paylaşmaya karan veren Agah, ülkenin kaderini değiştiren isimleri; Emir, Sarp, Kaan ve Azra’yı herkesin bilmesi gerektiğine karar vermiştir. Filmde, Arakan’a kadar uzanan özel bir ekibin soluksuz macerası anlatılmaktadır.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler