Ana SayfaKimdirOyuncu Erkan Çelik Kimdir?

İlgili Postlar

Oyuncu Erkan Çelik Kimdir?

Model ve oyuncu Erkan Çelik kimdir? Genellikle korku temalı sinema ve dijital dizi filmleriyle karşımıza çıkan oyuncu Çelik, 2018 yılı itibariyle Instagram’ın ilk korku dizisi olan “Eşik” ve de “Hedef 2023” adlı sinema filmi içinde kameralar karşına geçiyor. İşte, genç oyuncu Erkan Çelik’in hayatı hakkında merak edilenler ve diğer çalışmaları sizlerle…


Bugün Doğan Ünlüler

Erkan Çelik Kimdir, Kaç Yaşında, Nasıl Oyuncu Oldu?

Hayatı hakkında çok fazla bilgi bulamadığımız oyuncu Çelik, 1990 doğumludur. 2017 yılı mayıs ayında, Stil Danışmanı Burçak Ilıman ile evlenmiştir. Birçok ulusal ve uluslararası projede, profesyonel model olarak görev almıştır.

Yeşilçam’a 70’li yıllarda pek çok oyuncu kazandırmış olan ‘Sinema Güzeli Yarışması’nın, yıllardan sonra ilk kez 2017 yılında düzenlenen yarışmasında, Erkan Çelik Sinema Güzeli İkincisi olmuştur. Bu yarışmadan sonra ise oyunculuk hayatı başlamıştır.

Eğitim ve Kariyer Hayatı

Lise yıllarında okul tiyatrosunda, çocuk oyunlarında roller alarak oyunculuk kariyerine başlamıştır. Modellik de yapan Çelik, dört yıldır Craft Oyunculuk Okulunda aldığı oyunculuk eğitimlerine devam etmektedir. Yine, Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde kamera önü oyunculuk eğitimi de almaya devam ediyor.

Erkan Çelik, dijital ortamda yayınlanan “İz” adlı dizide canlandırdığı ‘ajan’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

2017 yılı 1.Sinema Güzeli Yarışmasında ikinci olduktan sonra ‘Seni Gidi Seni’ adlı bir komedi filminde rol almıştır. Çelik’in başrolünde yer aldığı ilk uzun metrajlı filmi “Ben Seni Çok Sevdim” filmi olmuştur.

Rol Aldığı Dizi Filmler

Rol Aldığı Sinema Filmleri

  • 2018 – Hedef 2023
  • 2018 –  Elim Sende
  • 2017 –  Zohak
  • 2017 –  Kâfir
  • 2017 –  Ben Seni Çok Sevdim (İlk Başrol)
  • 2017 –  Seni Gidi Seni (İlk Filmi)

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler