Ana SayfaDizilerSöz Dizisine Sürpriz Bir Karakter Dahil Oluyor!

İlgili Postlar

Söz Dizisine Sürpriz Bir Karakter Dahil Oluyor!

Söz dizisine yeni karakter! Ekranların reyting rekortmeni Söz dizisine, sürpriz bir karakter dahil oluyor. Fenomen diziye, ünlü bir şarkıcı katılıyor. Sürpriz isim, dizide sürprizlerle dolu sahnelerin yaşanmasına neden olacak. Söz dizisine yeni katılan ünlü şarkıcı kim? Dizide, hangi role hayat verecek? Yanıtı haberimizde…

Söz dizisinde yeni fenomen bakın kim?

Söz dizisinde Ece Seçkin rüzgarı

Pazartesi akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan Söz dizisi, yeni bölümde izleyicilerine büyük bir sürpriz yapıyor. İddialı diziye, ünlü bir şarkıcı dahil oluyor. O ünlü şarkıcı, sesi ve sahne performansı sayesinde milyonlarca hayranı bulunan şarkıcı Ece Seçkin.

Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Ece Seçkin Söz’de

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, Söz dizisi oyuncu kadrosuna dahil oldu. Seçkin, dizide gerçek hayattaki kimliği ile yer alacak. Yine şarkıcı Ece Seçkin ile Söz’de rol alacak olan Ece Seçkin, dizide sürpriz gelişmeler yaşanmasına neden olacak.

Ece Seçkin kimdir?

Ece Seçkin’in Söz dizisindeki rolü ne?

Şarkıcı kimliği ile başarılı bir çizgide ilerleyen Ece Seçkin, Söz dizisi ile ilk kez oyunculuk deneyimi yaşayacak. Ünlü şarkıcı, Söz dizisinde Karabatak karakterinin gizli bir operasyondayken tesadüfen karşılaştığı ünlü şarkıcı Ece Seçkin olacak. Beklenmedik bir sürprizle gerçekleşen bu karşılaşma, Karabatak ve Nazlı aşkında yanlış anlaşılmalara neden olacak. Dizinin büyük aşkını yaşayan Nazlı ve Karabatak, Ece Seçkin yüzünden kriz yaşayacak.

Söz dizisi Pazartesi akşamı reyting listesini kilitleyecek

TIMS&B Yapım’ın Yağız Alp Akaydın’ın yönetmenliğini yaptığı, Ethem Özışık’ın senaryosunu kaleme aldığı Söz dizisi, 44. yeni bölümü ile Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında yayınlanacak. Dizi, sürprizlerle dolu yeni bölümünde reyting listesinde fırtınalar estirecek. Pazartesi akşamı, reyting listesinde çetin bir mücadelenin yaşanacağının sinyali, daha şimdiden açıkça görülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler