Ana SayfaKimdirEce Seçkin kimdir?

İlgili Postlar

Ece Seçkin kimdir?

Şarkıları dinlenme rekorları kıran ünlü şarkıcı Ece Seçkin Kimdir, Söz dizisinde rol alacak olduğu haberlerinin ardından son zamanların en çok merak edilen ismi oldu. Şarkıcının sevenleri, hakkındaki tüm detayları merak etmeye başladı. Ünlü şarkıcı nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu, hangi çalışmaları gerçekleştirdi? Ece Seçkin kimdir haberimizde bulabilirsiniz…


Bugün Doğan Ünlüler

Ece Seçkin aslen nereli? Ece Seçkin şuan kaç yaşında? Ece Seçkin hangi burç?

Ece Seçkin Aslen İstanbulludur. Şarkıcı Ece Seçkin 12 eylül 1991 tarihinde doğmuş olup şuan 28 yaşında ve Başak burcudur.

Ece Seçkin Kimdir?

Genç yaşta kariyerinde hızlı bir yükseliş yaşayan Ece Seçkin, 12 Eylül 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Ailesinin tek çocuğudur. Annesi piyano öğretmeni olan Ece Seçkin, bu sayede çok küçük yaşta müzikle tanışma fırsatı buldu. Henüz üç yaşındayken annesinden piyano eğitimi almaya başladı.

Küçük yaşta müzik hayatına atılan Ece Seçkin, henüz yedi yaşındayken Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı piyano bölümü sınavına girdi. Sınavı, birincilikle kazanmayı başardı. Küçük yaşta büyük bir başarı elde eden Ece Seçkin, ortaokula kadar yarı zamanlı piyano bölümünde okudu.

Müzik dışında farklı yetenekleri de bulunan Seçkin, sekiz yıl bale ve dans eğitimi aldı. Küçük yaşında aldığı eğitimler sayesinde gelecekteki kariyerinde emin adımlarla ilerlemeyi başardı.

Ece Seçkin Boyu İle Dalga Geçen Takipçisine Fena Patladı!

Müzik dünyasına nasıl adım attı?

Lise yıllarında bir müzik grubu kuran Ece Seçkin, grubun solistliğini yaptı. Okul dönemi boyunca çeşitli müzik yarışmalarına katıldı ve birçok yarışmada derece almayı başardı.

Müzik dışında farklı bir kariyerde de ilerlemeye karar veren Ece Seçkin, 2010 yılında İstanbul Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okumaya başladı.

Nasıl ünlü oldu?

Ece Seçkin, 2011 yılında Ozan Doğulu ile tanışma fırsatı yakaladı. Bu tanışma iş birlikteliğini beraberinde getirdi. Ozan Doğulu ile çalışmaya başlayan Ece Seçkin, Doğulu’nun prodüktörlüğünü yaptığı ‘Bu Ne Yaa’ isimli ilk albümünü 2012 yılının Ağustos ayında çıkardı. Bu albüm ile büyük bir çıkış yakalayan Seçkin, sonrasında çıkardığı albümlerde de başarısını sürdürdü. Günümüzde milyonlarca hayrana sahip ünlü bir şarkıcı.

Ece Seçkin’in albümleri:

  • Bu Ne Yaa
  • Şok Oldum
  • Aman Aman
  • Zamanım Yok
  • Ece Seçkin (2018)

Ece Seçkin’in aldığı ödüller:

  • 2013 – 40. Altın Kelebek müzik ödülleri – En İyi Çıkış Yapan Bayan Sanatçı Ödülü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler