Ana SayfaKimdirÇağatay Akman kimdir?

İlgili Postlar

Çağatay Akman kimdir?

Gece Gölgenin Rahatına Bak isimli şarkısı ile bir anda herkesin tanıdığı bir isim haline gelen genç şarkıcı Çağatay Akman kimdir? Milyonlarca hayranı olan Akman, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu, genç yaşına kadar neler yaşadı? Detaylar Çağatay Akman kimdir haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Çağatay Akman aslen nereli? Çağatay Akman şuan kaç yaşında? Çağatay Akman hangi burç?

Çağatay Akman aslen Çankırılı olan Akman şuan 20 yaşında ve aslan burcudur.

Çağatay Akman Kimdir?

Şarkıcı Çağatay Akman 31 Temmuz 1998 yılında Çankırı da dünyaya gelmiştir. Gece Gölgenin Rahatına Bak şarkısı ile büyük bir çıkış yakalayan Çağatay Akman, 18 yaşında genç bir şarkıcı. Babası deri işi ile ilgileniyor, annesi ise ev hanımıdır. Ailesinin iki çocuğundan biri olan Akman’ın bir de ablası vardır. Genç şarkıcı, ailesi ile birlikte Zeytinburnu’nda oturuyor.

Eğitim hayatına okuduğu Ticaret Meslek Lisesi’nde ara veren Çağatay Akman, ilerleyen zamanlarda eğitimini tamamlayacak. Akman, şimdiye kadar müzik alanında herhangi bir eğitim almamış, sadece gitar kursuna gitmiştir. Gitar kursuna gitmesinin nedeni de; hoşlandığı kız ile aynı ortamda bulunabilmektir. Kursa gitmek için ailesini zar zor ikna eden Çağatay Akman, kursa gittiğinde hoşlandığı kızın kurstan mezun olduğunu anlamıştı.

Konservatuar Okumak İstiyor

Gitar kursunda başarılı olan Akman, bir ay içinde gitar çalmaya ve şarkı söylemeye başlamıştı. Genç şarkıcı, lise eğitiminin ardından konservatuar okumak istiyor.

Çağatay Akman, Gece Gölgenin Rahatına Bak isimli şarkısını YouTube’ye yükledi. Şarkısı, iki aylık gibi bir sürede 120 milyon civarında izlendi. Akman, bu şarkı ile bir anda herkesin tanıdığı bir isim haline geldi ve milyonlarca hayrana sahip oldu.

Çağatay Akman, verdiği bir röportajda müzik yeteneğini keşfedişini anlattı. İşte Akman’ın o sözleri:

Beş sene önce hoşlandığım bir kız ile aynı ortamda bulunmak için gitara yazıldım. O sıralar aklımda hiç şarkı söylemek yoktu. Ailemi zorla ikna edip yazıldım. Heyecanla kursa gittim bir baktım, kız mezun olmuş. Meğer kızın sosyal medyadan 9 ay ki gönderilerine bakıyormuşum, haberim yokmuş… 1 ay içinde gitar çaldım ve şarkı söylemeye başladım.

Çağatay Akman’ın evini kızlar bastı, taşınmak zorunda kaldı!

Bizim yıl sonu gösterilerimiz oluyordu, onlara katıldım ve herkes sesimi beğendi. Konserler vermeye devam ettim, sosyal medyada paylaşımlar yaptım. Büyük bir kitle yakaladım ve artık başkalarının şarkılarını söylemek yerine, insanlar benim şarkılarımı söylesin dedim.

Gece Gölgenin Ardından Bak şarkısını çıkarttım ve çok güzel de gidiyor şu an…

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler