Ana SayfaDizilerFazilet Hanım ve Kızları final mi yapıyor? Yeni sezonda devam edecek mi?

İlgili Postlar

Fazilet Hanım ve Kızları final mi yapıyor? Yeni sezonda devam edecek mi?

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi final mi yapıyor? Sevilen dizi, sezon finali yaparak önümüzdeki sezon devam edecek mi? Dizinin izleyicileri bu sorunun yanıtını arıyor. peki, Fazilet Hanım ve Kızları dizisi için karar verildi mi? Detaylar haberimizde…

Fazilet Hanım ve Kızları 45. Bölümünde Sinan’ın canavara dönüşümü herkesi şok etti!

Fazilet Hanım ve Kızları’nın akıbeti belli oldu mu?

Star TV ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisi, son zamanlarda reyting listesinde düşüş yaşamaya başladı. Ancak, dizinin kendine has bir izleyici kitlesi olması, şu an için dizinin ayakta kalmasını sağlıyor. Dizinin senaryosunda yapılan iniş çıkışlar izleyiciyi meraklandırırken sezon sonu geldi çattı.

Fazilet Hanım ve Kızları Dizisi Oyuncu Kadrosu

Fazilet Hanım ve Kızları final mi yapacak?

Birçok dizinin final yapacağı sezon sonunda, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin akıbeti merak ediliyor. Dizi, sezon sonunda final yaparak ekran ömrünü tamamlayacak mı? Yoksa sezon finali yaparak yeni sezonda kaldığı yerden devam mı edecek?

Fazilet Hanım ve Kızları’nın merak edilen akıbeti hakkında Televizyon Gazetesi bir analiz yaptı. İşte o analizde yer alan ifadeler:

Star TV’nin Cumartesi günleri ekrana getirdiği Fazilet Hanım ve Kızları dizisi son dönemde düşüş yaşamış olsa bile ciddi bir hayran kitlesine sahip.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Alp Navruz, Afra Saraçoğlu gibi genç ve başarılı isimleri kadrosunda bulunduran, Mahir Günşıray, Nazan Kesal, Tolga Güleç gibi usta isimlerin yer aldığı dizinin akıbeti merak konusu olmakta.

Dizide uzun süre Sinan-Hazan-Yağız üçgeni kurulmuştu. Sonra bu üçgen bozuldu ve Yağız-Hazan aşkında karar kılındı. Ancak Sinan’ın beklenmedik çıkışı sonrası dizide Yağız ve Hazan’ın aşkını izleyemeyen seyirciler kazan kaldırdı.

Dizi aslında yan karakterlerin hikayeleriyle önümüzdeki sezon bile devam edebilecek bir esnekliğe sahip.

Ancak senaristlerin Sinan karakterini getirdiği nokta dizinin finale daha hızlı yaklaşmasına sebep oluyor. Sinan’ın babasına olan tavırları geçtiğimiz aylarda izleyiciyi sinir etmişti. Sonra Hazan-Yağız aşkını öğrenmesinin ardından intihar girişimi ve sonrasındaki öç alma istekleri izleyicileri bu karakter üzerinde şüpheye düşürdü.

Hazan ve Yağız’ın da bir türlü kavuşamaması durumu zaten gergin olan sinirleri iyice gerdi.

Dizinin reytinglerinde düşüş kaçınılmazdı ve gerçekleşti.

Ancak Fazilet Hanım ve Kızları dizisi önümüzdeki sezon bile devam edebilecek bir yapıya sahip.

Senaristler dizideki hikayeleri daha aklı başında kurar ise Star TV, dizinin devamı yönünde karar alabilir.

Ancak şu aşamada dizinin final mi yapacağı yoksa devam mı edeceği belirsizliğini koruyor.

Zira Star TV yönetimi de henüz bu konuda net bir karar almış değil.

3 YORUMLAR

  1. Bence devam etsin hatta bundan sonraki sezonda dahada genişleyecek konulara sahip olabilir ayrıca yerleşmiş bir izleyici kitlesine sahip çok severek izliyoruz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler