Ana SayfaDizilerSavaşçı yıktığı efsaneyi nasıl toparlayacak?

İlgili Postlar

Savaşçı yıktığı efsaneyi nasıl toparlayacak?

Savaşçı dizisi, yıllardır efsane haline gelmiş olan “Geride adam bırakılmaz” sözünü yıktı. Göçük altına kalan Kağan Yüzbaşı’yı orada bırakıp giden Kılıç Timi, yıktıkları bu efsaneyi nasıl toparlayacak? Dizinin izleyicileri, bu hatanın hemen düzeltilmesini bekliyor. Detaylar haberimizde…

Savaşçı, bu akşam çok ağlatacak! Kağan Yüzbaşı şehit mi oldu? Berk Oktay diziden ayrılıyor mu?

Kılıç Timi Kağan Yüzbaşı’yı göcük altında terk etti

Fox TV ekranlarının iddialı dizisi, son bölümde büyük bir efsaneyi yıktı. Amerikalıların Kılıç Timi’nin üzerine attığı füzenin altında kalan Kağan Bozok olmuştu. Kağan Yüzbaşı, göçük altında kaldı. Kılıç Timi’nin onu kurtarması beklenirken, bölgeye teröristlerin akın etmesi ile hepsi geçi çekilmişti. Kılıç Timi’nin Kağan Yüzbaşıyı orada göçük altına bırakıp dönmesi izleyicinin büyük tepkisine yol açtı.

Savaşçı “Geride adam bırakılmaz” efsanesini yıktı

Kılıç Timi, Kağan Bozok’u göçük altında terk ederek giderek “Geride adam bırakmayız” efsanesini yıkmış oldu. İzleyiciler, Türk ordusunun bu efsaneyi yıkmış gibi gösterilmesinden çok rahatsız oldular. Dizinin bu hatayı nasıl yapabildiğine bir anlam verilemedi.

Savaşçı durumu nasıl toparlayacak?

Belki de, tıpkı Kağan Yüzbaşı ve Kılıç Timi’nden iki askerin daha önceki bölümlerde şehit olmuş ve naaşları bölgeden alınmamış gibi gösterilmesi, aslında bunun operasyonun bir parçası olduğu gerçeğinin daha sonradan ortaya çıktığı sahneler gibi bir senaryo olabilir. Kağan Bozok terk edilmiş gibi gösterilmiş, aslında operasyonun bir parçası gereği böyle yapılmış olabilir mi? İzleyiciler, bu ihtimali de değerlendiriyor ve gerçeğin böyle olmasını temenni ediyor.

Kağan Bozok öldü mü?

Savaşçı’da başrol oynayan Kağan Bozok’un yani Berk Oktay’ın diziden ayrılamayacağı, yeni senaryo gereği ölmeyeceği gerçeğini düşünürsek, Kağan Yüzbaşı o enkazdan sağ, en kötü ihtimalle yaralı olarak çıkacak. Zaten, eğer Yüzbaşı Kağan ölür de diziden ayrılırsa dizi finale doğru hızla sürüklenir. Çünkü berk Oktay, dizinin en önemli karakterlerinin başında geliyor.

İzleyicinin tepkisi ağır olacak

Bakalım, Savaşçı dizisi “Geride adam bırakmayız” efsanesini yıkmakla yaptığı hatayı nasıl telafi edecek? Dizinin, bu efsaneyi hemen geri kazandırması gerekiyor. Başından beri savunduğu “Geride adam bırakmayız” efsanesini, geri kazandırmazsa izleyici ağır tepkiler gösterebilir.

Savaşçı, yeni bölümü ile Pazar akşamı Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler