Ana SayfaDizilerFinal yapacak denmişti. İstanbullu Gelin izleyicisine müjde!

İlgili Postlar

Final yapacak denmişti. İstanbullu Gelin izleyicisine müjde!

İstanbullu Gelin dizisinin akıbeti sonunda belli oldu. Dizinin final yapacağı haberlerinin duyulması ile büyük üzüntü yaşayan izleyicilere müjdeler olsun! İstanbullu Gelin, önümüzdeki sezon da devam edecek mi? Detaylar haberimizde…

İstanbullu Gelin’de psikolog damgası

İstanbullu Gelin final yapmayacak mı? Akıbeti belli oldu!

Star TV ekranlarının Cuma akşamlarına damgasını vuran iddialı dizisi İstanbullu Gelin, sezon sonunda final yapacağı haberleri ile gündeme gelmişti. Dizinin fenomen izleyicileri, final haberleri ile büyük üzüntü yaşamıştı. Sonunda, yüzleri güldüren bir haber geldi. Dizinin akıbeti netleşti.

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

İzleyicinin baskıları işe yaradı

İstanbullu gelin dizisinin final haberlerinin ardından, dizinin izleyicileri sosyal medyadan kanala ve dizinin yapımcısına final yapmamaları, diziyi devam ettirmeleri konusunda baskı yapmaya başlamışlardı. Bu baskıları ve talepleri değerlendiren kanal ve yapımcı, İstanbullu Gelin için sürpriz bir karar aldı.

İstanbullu gelin finalden vazgeçti, devam edecek

İstanbullu Gelin dizisi için yeni sezonda devam etmesi kararı alındı. Dizi için kanala yeni sezonun ortasına kadar anlaşma yapılmıştı. Bununla beraber, İstanbullu Gelin dizisi için gelen talepler doğrultusunda diziye yeni sezonun yarısına kadar devam edilecek. Ancak, dizinin ikinci sezon devam edip etmeyeceğini reytingler belirleyecek. Eğer, İstanbullu gelin dizisinin reytingleri yüksek olursa diziye devam edilecek. Ancak, reytinglerde düşüş yaşanırsa dizi final yapacak.

İstanbullu gelin dizisi izleyicileri, dizinin akıbeti hakkında gelen güzel haberle mutlu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler