Ana SayfaDizilerPayitaht Abdülhamid gelecek sezon devam edecek mi?

İlgili Postlar

Payitaht Abdülhamid gelecek sezon devam edecek mi?

TRT 1 ekranlarının cuma akşamlarına damgasını vuran dizisi Payitaht Abdülhamid’in, yeni sezonda devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Cuma gününe ait reyting oranları bakımından da önemli bir izleyici payına sahip olan dizi film, halen de seyircilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Fakat son günlerde sevilen dizi film, haziran ayında final yapacağına dair söylentilerle gündemde yer alıyor. Peki, gerçekten Payitaht Abdülhamid dizisi final mi yapacak?

Latin Amerika Payitaht Abdülhamid’i İstiyor

23 Şubat 2017 Cuma akşamı, TRT 1 ekranlarına ilk bölümüyle merhaba diyen Payitaht Abdülhamid dizisi, 17. Bölümüyle 23 Haziran’da sezon finali yapmıştı. 29 Eylül’den beri 2. Sezonuna devam eden dizi film, ekranlardaki yolculuğuna heyecanla devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle de büyük ilgi gören dizi filmin, bu sezon ekranlara veda edeceği yönündeki söylentiler ise netlik kazandı.

Payitaht Adülhamit Oyuncu Kadrosu

Önümüzdeki sezonda da devam ediyor!

Payitaht Abdülhamid, TRT 1 ekranlarındaki en iyi reyting alan dizilerden birisi. Sevilen bu dizi hakkında, yaptığımız araştırmalara göre dizi filmin, yeni sezon için vize aldığı ve yayın hayatına devam edeceği öğrenildi. Hem başarılı oyuncuları hem de hikayesiyle, reytinglerinden ödün vermeyen dizi film, yeni sezonda da izleyicilerle olacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler