Ana SayfaDizilerSurvivor 'da Eleme Adayları Belli Oldu...Peki Bu İsimler Kim?

İlgili Postlar

Survivor ‘da Eleme Adayları Belli Oldu…Peki Bu İsimler Kim?

Birçok kişi tarafından büyük bir ilgiyle izlenen Survivor 2018, ekranda yer almaya devam ediyor. Survivor dün akşam  63. bölümü ile ekranlara geldi. Survivor’da birleşme haftası öncesinde son defa eleme yapılacak. Birleşme öncesindeki haftanın ilk iki eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımından eleme adayları, yapılan konsey sonrası belli oldu. İşte Detaylar…

Survivor 2018’de Gönüllüler takımında karşılıklı ithamlar!

Survivor Yine Nefes Kesti!

Survivor 2018’de haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler ve Gönüllüler arasında oynanan oyununu büyük mücadele yaşandı. Gönüllüler 10 – 7’lik skorla oyunu kazandı. 7-7 eşitlikle girilen oyunda Gönüllüler’den Nagihan’la, Ünlüler’den Sema karşı karşıya geldi. Oyunda Nagihan kazandı ve takımına kritik bir sayı kazandırdı. Ardından Hakan’la Mustafa Kemal karşı karşıya geldi. Hakan başarılı atışlar yaptı ve oyunu kazandı. Skoru 9-7’ye getiren Gönüllüler takımında keyifler yerine geldi. Gönüllülerin maç sayısına ise Damla çıktı. Damla’nın rakibi, Merve oldu. Çekişmeli geçen mücadelede Damla, Merve’den bir atış daha iyi yaptı ve dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı.

Survivor’ da Eleme Adayları Belli oldu!

Mor Oda için oynanan oyunu ve Yemek oyununu Ünlüler kazandı. Yemek ödülü tas kebabı ve patates püresi idi. Haftanın ilk Dokunulmazlık oyunu kaybeden Ünlüler takımında eleme adayları Merve ve Elif oldu. Dün akşam yapılan baraka oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Yarışmacılar zorlu bir parkurda yarışmadı. Her şey atışlara bağlıydı. Atışlarda ise Gönüllüler’in bariz üstünlüğü ile yarışı kazanmış oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler