Ana SayfaDizilerSurvivor 2018'de Gönüllüler takımında karşılıklı ithamlar!

İlgili Postlar

Survivor 2018’de Gönüllüler takımında karşılıklı ithamlar!

Survivor 2018’de son dönemde başarısı ile konuşulan takım Gönüllüler’de Hakan ve Nagihan tartışması ortalığı karıştırdı. Survivor’ın Perşembe yayınlanan son bölümünde, ödül oyunu öncesinde yarışmacı seçimleri yapılırken bir anda sinirlenen Nagihan, Hakan’a bağırarak tepki gösterdi. Hakan’da karşılık verince olay büyüdü. Ekrana yansımayan o anlarda, Nagihan Hakan’ı Yağmur’u korumak ve takımdaki her şeye karışmakla suçladı. Oyun sonrasındaki röportajlarda da iki taraf da birbirine ağır ithamlarda bulundu.

3 Mayıs 2018 reyting sonuçları! Bizim Hikaye mi? Avlu mu? Survivor mı?

Gönüllüler Oyun Ödülünü Neden Kaybetti!

Survivor 2018’de aralarında soğuk rüzgarlar esen Hakan Hatipoğlu ve Nagihan Karadere arasında kavga büyüyor. Survivor 61. bölümde, yemek ödüllü oyun öncesinde, Gönüllüler parkura çıkacak ikişer yarışmacıyı seçerken, Hakan ve Nagihan arasında tartışma başladı. Hakan’ın Yağmur’u ön plana çıkardığını söyleyen Nagihan oldukça sinirlenerek sert sözler söyledi. Hakan’ın da karşılık vermesiyle takımda ortalık karıştı ve moralleri bozuk bir şekilde oyuna başladılar. Oyun öncesinde tartışmalarla gerilen takım sonrasında parkurda hiç bir başarı gösteremeyen Gönüllüler döner ödüllü oyunu 10-2 gibi açık bir farkla kaybetti. Gönüllüler’de kaybedilen oyun öncesi yaşanan Hakan-Nagihan kavgası takımda herkesin moralini bozdu. Yaşanan bu gerilimden dolayı oyunu kaybettiklerini söyleyen Hilmi Cem, 10-2 lik skorla çok kötü bir şekilde kaybettik. Uzun zamandır bu kadar salmışlığımız yoktu. Gönüllüler takımı bugün sahada yoktu. Oyuna çıkmadan önce kendi aramızda gerilim yaşadık. Başrollerinde Hakan ve Nagihan vardı. Eşleşmeler sırasında Nagihan, Hakan’ın Yağmur’u ön planda tuttuğunu ve eşleşmelere karar verdiğini söyleyerek tepki gösterdi.Hakan karşılık verdi ve o gerilimi yaşayınca moralsiz çıktık’ şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Survivor 2018’de Nagihan ve Hakan Arasında Büyük Gerilim!

Ödül oyunu öncesi seçmeler sırasında gerilim yaşayan Hakan ve Nagihan, adaya dönüşte birbirleri hakkında oldukça sert sözler söyledi. Oyun sonrasındaki röportajda Nagihan, Hakan’ın zekasını kötüye kullandığını iddia eden Nagihan, ‘Yağmur’u savunmaya geçmesi beni ve takımı rahatsız etti. Hakan ne zaman akıl hocalığı yapsa oyunu kaybediyoruz. Performans birincisi oldu diye havalara çıkmasın. Takımın kimyasını Hakan ve Yağmur bozuyor. Yağmur Hakan’ın yeni Cumalisi oldu. Hakan hep hesap kitap içinde olan, bir adım sonrasını düşünen biridir. Bu kadar kötü niyetli olduğu için hep çuvallıyor. Zekasını daha iyi yerlere kullansa istediği yere gelir” dedi. Hakan Hatipoğlu ise Nagihan’ı suçlayarak, “Nagihan’la tartıştık. Benim Yağmur’u savunduğumu söyledi. Bir anda içinde aklında ne varsa dökülmeye başladı. 2016’da Nagihan neyse 2018’de de oymuş anladım. Burada iyi gibiydik ama gardımı almış boksör gibi bekliyordum. Bugün Nagihan bana yumruk salladı. Ama hiç bir zaman Nagihan’la tartışmadım tartışmam. Çünkü hiç bir zaman çamurun içinde yuvarlanmadım” şeklinde konuştu. Tartışmaları ile sosyal medya gündeminde çok konuşuldu. Kimileri Nagihan’ı haklı bulurken, kimileri de Hakan’dan yana oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler