Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin'de psikolog damgası

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’de psikolog damgası

İstanbullu Gelin dizisinin psikologu olay yarattı. Dizide, Adem’in terapilerinde sergilediği tutum ve konuşmaları ile izleyicileri etkileyen psikolog, sosyal medyada ses getirdi. Detaylar haberimizde…

İstanbullu Gelin 48. bölümde neler olacak? Boranlar için yeni dönem başlıyor!

İstanbullu Gelin’in psikologuna herkes hayran

Star TV ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin’deki psikolog, izleyicilerin kalbini çaldı. Adem’in terapiler ile çok fazla yol kat etmesine yardımcı olan psikolog, izleyicilere de hayat dersi veriyor. Doğru tespitleri ile olumsuz görünen olayları olumla hale çevirebilme konusundaki yeteneğini danışanı Adem’e aşılayan ve onu en çıkmazda hissettiği anda, en doğru yolu bulma konusunda verdiği öğütler ile yardımcı olmasına hayran kalındı.

Ben de istiyorum

Psikologun söylediği sözler, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Onun  her söylediğinden kendine ders çıkaran izleyiciler “Bu psikologu ben de istiyorum” şeklinde yorumlarda bulunuyorlar.

Sevile sevile…

İstanbullu Gelin’in bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde Adem ile seansta olduğu sırada “İnsanlar sevmeyi nasıl öğrenir sizce? Sevile sevile… Adem bey, haklı olmak yerine mutlu olmayı seçebilirsiniz.” şeklinde sözleri, dizinin izleyicilerini hayran bıraktı.

İstanbullu Gelin dizisi, her hafta Cuma günü olduğu gibi bu akşam da yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Bomba olayların yaşanacağı İstanbullu gelin dizisinin 48. yeni bölümü, nefesler tutularak izlenecek. Özellikle Adem ve faruk’un arasındaki gerilim tavan yapacak. Boran ailesi kökten değişim yaşayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler