Ana SayfaDizilerLatin Amerika Payitaht Abdülhamid'i İstiyor

İlgili Postlar

Latin Amerika Payitaht Abdülhamid’i İstiyor

TRT 1 kanalında yayınlanmaya başlanan Payitaht Abdülhamid ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

Özellikle TRT’de yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren en yüksek izlenme oranlarına ulaşan dizinin Latin Amerika Bölgesi’nde oldukça talep aldığı ve dizinin pek çok farklı bölgede izlenmek istendiği açıklandı.  Konu ile ilgili değerlendirme dizinin yapımcısı Serdar Öğretici tarafından yapılırken Balkanlar, Ortadoğu, Katar ve Arnavutluk bölgelerinin ardından özellikleri Latin Amerika’dan da ciddi talebin gelmeye başladığı ve bu taleplerin değerlendirileceği belirtildi.

Payitaht Abdülhamid Dünyaya Açılacak

Özellikle Abdülhamid karakterinin dünya tarihi için çok önemli bir isim olduğunu ve bu konuda dünya genelindeki ilginin karşılanarak tarihin Türkiye tarafından anlatılabileceği ifade edildi.  Dizinin 100 bölüm gibi bir planı olduğunu da belirten yapımcı Serdar Öğretici, 100 bölüm çekildikten sonra dizinin Türkiye dışına çıkmasının daha kolay olacağını ve gelen talepleri değerlendirerek dizinin farklı bölgelerde izlenmesinin sağlanacağını söyledi.

Dizi şu ana kadar 9 bölüm olmasına rağmen tüm dünya tarafından yakından takip altına alındı. Pek çok farklı teklifin yapım ekibine geldiği ve önümüzdeki günlerde bu konuda farklı kararlarının alınabileceği de bekleniyor.  Türkiye genelinde yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren dikkat çeken Abdülhamid Han için böylesine ilginin olması, aynı zamanda dizi ihracatı noktasında da oldukça önemli.  Bu bakımdan önümüzdeki günlerde konu ile ilgili yapılacak yeni çalışmaların ardından dizi kısa süre içerisinde farklı ülkelerde de yayınlanmaya başlayabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler