Ana SayfaDizilerSurvivor'da Dokunulmazlık Oyununu Kim Kaybetti

İlgili Postlar

Survivor’da Dokunulmazlık Oyununu Kim Kaybetti

Survivor dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Yarışmanın sonuna yaklaştıkça yarışmacı sayısının azalması, Survivor’daki heyecanı daha da arttırıyor.  Konu ile ilgili yapılan son açıklamalarda Survivor’da benzer eleme kurallarının geçerli olacağı belirtildi.  Geçtiğimiz hafta sonu oynanan 2 eleme dokunulmazlık oyunu ile birlikte ünlüler ile gönüllüler takımı yeniden karşıya karşıya gelirken ilk dokunulmazlık oyununun kazananı ünlüler takımı olmuştu.

Dün Akşamki Oyunu Kim Kaybetti?

Dün akşam oynanan yeni oyunda ise özellikle konseye gitmek istemeyen ünlüler takımı ciddi bir performans sergiledi ve kısa süre içerisinde gönüllüler takımına karşı ciddi bir üstünlük kurdu.  Son dokunulmazlık oyununun galibi bu üstün performansıyla ünlüler takımı olurken, gece ada konseyi gönüllüler için yapıldı.

Yapılan konseyde özellikle oyların eşit çıkması daha fazla kişinin potaya girmesine neden oldu.  Dün akşam dokunulmazlık oyununun kaybedilmesi ile birlikte 4 oy Burçak’a, 4 oy ise Gökhan için çıktı ve oylar eşit olduğundan dolayı hem Burçak hem de Gökhan eleme potasında yer aldı.  İki gün oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında adı elenmesi için söylenen isimler böylece netleşmiş oldu.  Berna Anıl, Gökhan ve Burçak arasında yapılacak olan halk oylaması sonrasında adadan elenecek olan isim belli olacak.

Bu bakımdan özellikle Salı akşamı yayınlanacak olan bölüm ile birlikte Ada’dan kimin eleneceği ve hangi ismin Survivor hayallerine veda edeceği de net bir şekilde öğrenilecek.  Özellikle yarışmaların sonuna gelinmesi ve yarışmacıların adadan elenmek istememesi, eleme gecelerinin daha da zorlu geçmesine neden oluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler